Werkzaamheden

Debetonboorder.nl is dé specialist in werkzaamheden met beton. Daarbij kunt u denken aan betonboren, betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen. Ook specifiekere werkzaamheden zoals het schuren van vloeren doen we graag. Door middel van vakkundig eigen personeel zorgen we ervoor dat er makkelijk én snel een ervaren vakman bij u op de stoep staat.
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en een klantgerichte houding van de specialist. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om met u mee te denken en dat de vakman die de werkzaamheden verricht niet alleen secuur en net te werk gaat, maar ook vriendelijk is en u verdienstelijk te woord staat.

Betonwerkzaamheden

Wilt u kleine of middelgrote betonwerkzaamheden laten verrichten? Dan kunt u via onderstaande links meer lezen over wat wij u kunnen bieden.

 • Betonboren

  Betonboren

  Heeft u ergens in of rond het huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!
  Meer info betonboren

 • Betonzagen

  Betonzagen

  Zagen is ideaal bij het maken van uw deur- of trapgat. Sparingen en openingen hebben wij zo gezaagd!
  Meer info betonzagen

 • Betonfrezen

  Betonfrezen

  Wilt u graag uw leidingen netjes in een muur wegwerken? Het frezen van sleuven en uitsparingen behoort tot ons specialisme!
  Meer info betonfrezen

 • Beton slopen

  Beton slopen

  Heeft u iets van beton of steen dat gesloopt moet worden? De betonboorder haalt alles weg en laat de werkplek netjes achter!
  Meer info beton slopen

 • Koppensnellen

  Koppensnellen

  Zijn de werkzaamheden van het heien achter de rug? De betonboorder helpt u met het koppensnellen van de heipalen. Zodoende kan de fundering er goed op worden aangesloten.
  Meer info koppensnellen

Direct een Betonboorder inhuren?

Hebben wij u kunnen overtuigen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden door te spreken.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Adres (van de werkzaamheden)

  Plaats (van de werkzaamheden)

  Onderwerp*

  Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de werkzaamheden*

  Welke datum heeft uw voorkeur? (Optioneel)

   

  Indien van toepassing graag één of meerdere foto's van de situatie (max 10 MB per bestand)