Werkzaamheden

Debetonboorder.nl is dé specialist in werkzaamheden met beton. Daarbij kunt u denken aan betonboren, betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen. Ook specifiekere werkzaamheden zoals het schuren van vloeren doen we graag. Door middel van een landelijk dekkend netwerk zorgen we ervoor dat er makkelijk én snel een ervaren vakman bij u uit de buurt op de stoep staat.
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en een klantgerichte houding van de specialist. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om met u mee te denken en dat de vakman die de werkzaamheden verricht naast secuur en net werk, ook vriendelijk is en u verdienstelijk te woord staat.

Betonwerkzaamheden

Wilt u kleine of middelgrote betonwerkzaamheden laten verrichten. Dan kunt u via onderstaande links meer lezen over wat wij u kunnen bieden.

 • Betonboren

  Heeft u ergens in of rond het huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!
  Meer info betonboren

 • Betonzagen

  Zagen is ideaal bij het maken van uw deur- of trapgat. Sparingen en openingen hebben wij zo gezaagd!
  Meer info betonzagen

 • Betonfrezen

  Wilt u graag uw leidingen netjes in een muur laten wegwerken? Het frezen van sleuven en uitsparingen behoort tot ons specialisme!
  Meer info betonfrezen

 • Beton slopen

  Is er iets van beton of steen dat gesloopt moet worden? De betonboorder haalt alles weg en laat de werkplek netjes achter!
  Meer info beton slopen

 • Koppensnellen

  Zijn de werkzaamheden van het heien achter de rug? De betonboorder helpt u met het koppensnellen van de heipalen. Zodoende kan de fundering er goed op worden aangesloten.
  Meer info koppensnellen

Direct een Betonboorder inhuren?

Hebben wij u kunnen overtuigen? Neem dan nu contact met ons op en binnen 24 uur zullen we contact met u opnemen om de werkzaamheden met u door te spreken.