Werkzaamheden

Debetonboorder.nl is dé specialist in werkzaamheden met beton. Daarbij kunt u denken aan betonboren, betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen. Door middel van een landelijk dekkend netwerk zorgen we ervoor dat er makkelijk én snel een ervaren vakman bij u uit de buurt op de stoep staat.
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en een klantgerichte houding van de specialist. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om met u mee te denken en dat de vakman die de werkzaamheden verricht naast secuur en net werk, ook vriendelijk is en u verdienstelijk te woord staat.

Betonwerkzaamheden

Wilt u kleine of middelgrote betonwerkzaamheden laten verrichten. Dan kunt u via onderstaande links meer lezen over wat wij u kunnen bieden.

 • Betonboren

  Heeft u ergens in of rond het huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!
  Meer info betonboren

 • Betonzagen

  Zagen is ideaal bij het maken van uw deur- of trapgat. Sparingen en openingen hebben wij zo gezaagd!
  Meer info betonzagen

 • Betonfrezen

  Wilt u graag uw leidingen netjes in een muur laten wegwerken? Het frezen van sleuven en uitsparingen behoort tot ons specialisme! Meer info betonfrezen

 • Beton slopen

  Is er iets van beton of steen dat gesloopt moet worden? De betonboorder haalt alles weg en laat de werkplek netjes achter!
  Meer info beton slopen

 • Koppensnellen

  Zijn de werkzaamheden van het heien achter de rug? De betonboorder helpt u met het koppensnellen van de heipalen. Zodoende kan de fundering er goed op worden aangesloten.
  Meer info koppensnellen

Direct een Betonboorder inhuren?

Hebben wij u kunnen overtuigen? Neem dan nu contact met ons op en binnen 24 uur zullen we contact met u opnemen om de werkzaamheden met u door te spreken.