4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

DeBetonboorder voor heel Nederland

Wij doen graag ons best om het onze klanten naar de zin te maken. Wij richten ons op particulieren, het MKB en de aannemer. Ons onderscheidend vermogen is de inhoudelijke kennis die we in huis hebben. Zo hebben wij op kantoor personeel met hands-on ervaring  waardoor we extra goed met uw project mee kunnen denken.

Ons DNA

debetonboorder transparante prijs

Transparant

Wij hechten waarde aan duidelijkheid.  Zowel in onze communicatie als uw verwachtingen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

debetonboorder professioneel

Professioneel

Vakkundigheid zit in onze aard. Wij nemen ons werk serieus en streven ernaar om altijd het beste resultaat te leveren. 

debetonboorder verantwoordelijk

Verantwoordelijk

Verantwoordelijk te werk gaan is voor ons vanzelfsprekend. Wij letten er nauwkeurig op dat ons werk veilig en met een juiste aanpak gebeurt.

debetonboorder persoonlijk

Persoonlijk

Wij hebben een mensgerichte aanpak. Hierin staan vriendelijkheid en onszelf inleven in anderen centraal. 

debetonboorder een stapje extra

Een stapje extra

Wij overtreffen graag verwachten. Daarom doen wij ons best om net dat extra stapje te nemen om een mooi resultaat te leveren.

debetonboorder oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen is wat wij doen. Heeft u een uitdaging of probleem, dan helpen we u hier graag mee verder.

Oprichting

“Een verlangen naar uitdaging. Kent u dat gevoel? Na mijn studie bouwkunde had ik dat gevoel. Vanuit deze passie heb ik debetonboorder opgericht. Ik wilde niets liever dan het verschil maken in de bouwsector. Het idee was simpel: goed bereikbaar zijn, transparante prijzen en altijd onze afspraken nakomen.”

Sjoerd de Boer
Oprichter debetonboorder

oprichter deBetonboorder Sjoerd de Boer
over ons deBetonboorder meerdere vestingen

Meerdere vestingen

Inmiddels zijn we gegroeid tot een betonboorbedrijf met meerdere vestigingen en een (bijna) landelijke dekking. We werken voornamelijk met ons eigen personeel dat we zorgvuldig hebben geselecteerd, of met betrouwbare partners uit ons netwerk.

Specialisaties

Onze specialisaties zijn het maken van trapsparingen met stalen constructies om de vloer te ondersteunen, vaak in bewoonde situaties. Daarnaast hebben we onze focus ook uitgebreid met het aanbrengen van kruipruimteventilatie, het installeren van airco’s, het boren van gaten voor onder andere afzuigkappen en het frezen van sleuven voor leidingen.

over ons deBetonboorder specialisaties
over ons deBetonboorder wij staan u graag te hulp

Wij staan u graag te hulp

Wilt u graag dat er een iemand meedenkt met uw project? Dat doen wij graag! Wij kunnen kostenloos een offerte voor u maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar.