4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Trapgat laten maken in beton

Wij helpen u graag bij het maken van een trapgat in beton. Wij werken door heel Nederland op een klantvriendelijke en snelle wijze. Natuurlijk leveren we onze diensten voor een heldere en eerlijke prijs.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Trapgat laten maken in beton

Betonnen plafonds en wanden kunnen goed hard zijn. Daardoor kan het maken van een trapgat op die plekken een hoop gedoe opleveren. Daarbij is het vaak zwaar werk en geeft het de nodige rotzooi. Uiteraard kunnen wij daar het best mee overweg. We nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen over de mogelijkheden en de kosten.

Constructie niet verzwakken

Een van de meest belangrijke zaken bij het zagen in muren, plafonds of vloeren is de constructie. Uiteraard mag deze niet verzwakken. Dat kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor de rest van het huis of gebouw. Bijvoorbeeld het scheuren van muren en het klemmen van ramen en deuren zijn logische gevolgen. In het ergste geval dreigt instortingsgevaar voor de rest van de muur, het plafond of de vloer. Onze ervaren vakmensen kijken graag met u wat deze gevaren zijn en hoe we ze samen kunnen ondervangen. 

Gebruik het juiste gereedschap

Het werk kan enorm worden verlicht door het gebruik van het juiste gereedschap. Uiteraard hebben wij dit in huis. Dit gereedschap varieert van een betonzaag tot een betonboor tot een sloophamer. Welk gereedschap wij precies gebruiken is afhankelijk van de aard van de klus en het materiaal waarin moet worden gezaagd.

Het materiaal

Bij het trapgat maken hebben we vaak te maken met betonnen vloeren en gemetselde muren. Overigens kunnen wij met elke vorm van (gewapend) beton overweg en tevens met alle typen steen. Om te weten hoe onze uitrusting er het best uit kan zien bespreken we vooraf goed met u door wat er moet gebeuren en hoe de locatie er precies uit ziet. 

Advies nodig? Wij helpen u graag

Voorzieningen op locatie

Qua voorzieningen hebben we vaak water en elektriciteit nodig. Elektriciteit is nodig om het gereedschap op te laten draaien. Water gebruiken we voor stofvermindering, en het koelen van het diamant op onze boren en zagen. Vaak vindt een trapgat maken plaats in huizen waar deze voorzieningen makkelijk voor handen zijn. Mocht dit niet zo zijn bespreken we dit met u, we kunnen er dan zelf voor zorgen. Bijvoorbeeld door het meenemen van een aggregaat. Dat willen we vooraf wel graag weten. Des te sneller kunnen we starten met de werkzaamheden.

trapgat laten maken in beton

Voorkom het beschadigen van leidingen

In muren en plafonds kunnen allerlei leidingen zijn weggewerkt. Vaak is zo wel na te gaan of dit het geval is op de plek waar gewerkt moet worden. Mocht dit lastig of onzeker zijn kan soms gebruik gemaakt worden van een leidingzoeker. Dat is gereedschap dat kan registreren waar er leidingen in de muur verwerkt zitten. Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat we niets zomaar kapot zagen. In gewapend beton werkt dit echter niet! Probeer dit dus altijd van tevoren na te gaan.

Stofvorming en puin

Natuurlijk kunnen er neveneffecten optreden als we aan het werk zijn. Het zagen of slijpen van beton geeft veel stof. Dit proberen we als het kan te reduceren door de plek waar we zagen nat te maken met water. Dat betekent ook dat er water over de muur en de vloer loopt. Daarnaast is er water nodig om de zaag te koelen. Vaak is dit echter een minder groot probleem dan de vorming van stof. Het vrijgekomen puin verzamelen we en brengen we naar een met u afgesproken plaats. Mocht u liever hebben dat wij het ook afvoeren is dit van tevoren bespreekbaar. 

Geluid en puin bij het maken van een trapgat

Geluid en opruimen werkplek

Behalve stof en puin komt er ook geluid vrij bij het maken van een trapgat in beton. We proberen dit zoveel mogelijk te reduceren, maar dat lukt uiteraard niet altijd. Vaak is het goed om eventuele buren even in te lichten als wij komen. Zodat zij niet onverwachts last hebben van zaag en boorgeluiden. Het geluid kan via de muren vaak ver getransporteerd worden. De werkplek leveren we aan het einde van de werkzaamheden bezemschoon aan u op.

Ervaren en klantgerichte vakmensen

Wij vinden het zeer belangrijk om te kunnen vertrouwen op de mensen die voor ons werken. Dat betekent dat we alleen ervaren vakmensen bij u aan de deur laten komen, die heel goed weten wat ze doen. Zij zullen u goed te woord staan en hun best doen om ook op locatie met u mee te denken over hoe een klus het best kan worden geklaard. Wij werken door heel Nederland met zowel eigen personeel als met vakmensen uit ons uitgebreide netwerk.

Onze werkwijze

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten kunt u via deze pagina geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij laten dan binnen 24 uur iets van ons horen. We nemen de werkzaamheden goed met u door en als alles akkoord is sturen we een vakman bij u langs. In veel gevallen belt deze al binnen enkele dagen bij u aan om de klus te klaren. Wij nemen zowel kleine als grote klussen aan en werken voor particulieren, MKB’ers en voor aannemers.

Onze eerlijke prijzen

Graag zijn we duidelijk in de prijzen die wij hanteren. Aangezien wij met vakmensen bij u uit de buurt werken kunnen we vaak niet alleen snel bij u zijn, maar het scheelt ook in de kosten. Ons starttarief is 150 euro. Daar kunnen we kleine klussen al voor uitvoeren. Voor omvangrijkere werkzaamheden wordt de prijs uiteraard wat hoger. Voorafgaand aan de werkzaamheden offreren we u een prijs. Achteraf ontvangt u van ons een factuur voor de geleverde diensten.

Onze werkzaamheden

Behalve een trapgat maken in beton legt DeBetonboorder.nl zich toe op een heleboel andere werkzaamheden die allemaal met beton te maken hebben. Zo kunt u ons benaderen voor beton slopenbetonfrezenbetonzagen en zoals de naam al zegt: betonboren. Ook koppensnellen, dakramen plaatsen en vloeren schuren behoren tot onze specialiteit. Vraag hieronder makkelijk en vrijblijvend een offerte aan en we denken graag met u mee over het klaren van uw klus.

FAQ

Ik weet niet of het constructief verantwoord is om een trapgat te laten zagen, kunt u mij hierbij helpen?

Zeker! Wij kunnen vaak aan de hand van foto’s al bepalen of er zomaar een gat in de vloer gemaakt kan worden. Het maken van het gat is altijd mogelijk, alleen soms is er staal voor nodig om de vloer te ondersteunen zodra het gat er in zit. Hiervoor hebben wij goedgekeurde standaardoplossing. Indien het gaat om grotere gaten of afwijkende situaties kunnen wij dit samen met een constructeur. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

Kunt u ook een constructieberekening voor mij maken?

Zeker! Echter is een constructieberekening niet altijd nodig. In sommige gevallen vereist de VVE of de gemeente een constructieberekening. Wij hebben een vaste constructeur waarmee wij werken. Vaak is de constructieberekening binnen een week binnen.

Komt er iemand langs om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. In de meeste gevallen kunnen wij een offerte maken zonder langs te komen. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken.

Kunt u een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon.

Onze kracht

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project