4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Betonfrezen

Wij zijn gespecialiseerd in betonfrezen en richten ons op alle betonklussen in heel Nederland, zowel bij de particulier als bij de MKB’er en aannemer. Of het nu gaat om een snelle of een ingewikkelde freesklus, bij ons bent u aan het juiste adres.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Wij hebben betonfrezen als specialisme

Betonfrezen is de methode om op een nette manier leidingen of spotjes weg te werken in vloeren, wanden en plafonds. Bij het frezen in beton worden er sleuven gemaakt waar de leidingen in komen te liggen. Op deze manier zijn de leidingen volledig uit het zicht en de sleuf kan, als de leiding ligt, netjes worden weggewerkt door een stukadoor of een tegelzetter. Betonfrezen kan ook geschikt zijn om een vloer gereed te maken voor verdere bewerking. Dit heet affrezen.

Betonfrezen als specialisme
Betonfrezen veilig werken

Wij houden het veilig

Met name in vloeren en plafonds is het goed om precies te weten wat je moet doen. Onze vakmensen kijken voor het frezen eerst goed naar dit soort situaties. We bespreken hiervoor graag met u de mogelijkheden.

Wij klaren elke freesklus

Wij frezen in alle soorten metselwerk, gesteente en beton. Flexibiliteit kunnen we bieden in de plaats waar we moeten gaan frezen. Wij kunnen dat op allerlei plekken, zoals vloeren, wanden en plafonds. Ook voor werkzaamheden buiten het huis kunnen we voor u aan de slag. De sleuven zullen altijd diep en breed genoeg zijn voor de aan te leggen leidingen of het geplande installatiewerk.

Betonfrezen wij klaren elke freesklus

Wij werken netjes

Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Dus in overleg ook voor het opruimen achteraf. Het enige dat overblijft is een gefreesde sleuf. Wij laten bezemschoon werk achter. De volgende klusser kan direct beginnen met het aanbrengen van bijvoorbeeld leidingwerk. Als u wenst dat wij het afval ook afvoeren is dat bespreekbaar. U hoeft dan nergens meer naar om te kijken.

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Wij vinden het belangrijk dat onze betonfrezers klantvriendelijk zijn en dat u als klant gehoord wordt. Onze betonfrezers worden uiteraard op ervaring geselecteerd, maar ook op klantvriendelijkheid. Zij zullen zo goed mogelijk met u meedenken. Dit doen we uiteraard ook in het contact voorafgaand aan de werkzaamheden.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Betonfrezen beperking stofoverlast

Beperking stofoverlast

Betonfrezen is werk waarbij in de regel stofvorming optreedt. Onze vakmensen werken met gereedschap dat de hoeveelheid stof tot een minimum beperkt. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van water. Wij bespreken graag met u wat stof van het frezen betekent voor de werkplek en of eventuele voorzorgsmaatregelen gewenst zijn.

Wij werken zeer flexibel

Betonfrezen is specialistisch en secuur werk. De vakmensen die voor ons werken weten precies wat ze doen. Al onze betonfrezers hebben in elk geval al jaren ervaring in de wereld van beton. Wij werken met ons eigen personeel. Daardoor kunnen wij op korte tot zeer korte termijn een afspraak met u maken. Als het moet vaak al binnen twee dagen na het eerste contact. Via persoonlijk contact met u zijn wij flexibel in onze mogelijkheden.

Betonfrezen flexibel werken

Soorten betonfrezen

Betonfrezen zijn er in verschillende soorten en maten, met name die voor vloeren. Van enorme machines, die bijvoorbeeld een laag van de weg kunnen frezen, tot zeer handzame varianten. Uiteraard richten onze vakmensen zich vooral op de kleine en middelgrote freesklus.

Betonfrezen materiaal van de klus

Materiaal

Voor grotere klussen is natuurlijk ook groter materiaal vereist. Maar voor het materiaal is het ook van belang om te weten wat voor ondergrond er aanwezig is. In gemetselde muren is frezen geen probleem. Als de muren van beton zijn, is een speciale diamantfrees wel een vereiste. Het oppervlak waarop gefreesd moet worden dient goed schoon te zijn van hout, behang en andere materialen die er hebben gezeten.

Wij doen meer dan betonfrezen alleen

Naast betonfrezers leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, draagmuren verwijderenbetonborenbetonzagen, dakramen plaatsen en kruipruimte ventilatie. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Freest u ook in het plafond?

Zeker! Omdat dit extreem zwaar werk is doen de meeste bedrijven dit niet. Wij doen dit echter wel. Dit is helaas wel een dienst waarvoor we geen landelijke dekking kunnen bieden.

Is het frezen in de wanden, vloeren of plafonds constructief verantwoord?

Jazeker. Het is daarbij wel van cruciaal belang dat we niet de wapening door frezen. Voor elektra is dit doorgaans geen probleem. Voor diepere sleuven moeten we maatwerk leveren, neemt u hiervoor vooral contact met ons op.

Ik weet nog niet zeker hoeveel werk het precies is, is het mogelijk om dit op locatie nog wijzigingen door te voeren?

Mocht het op locatie iets meer of minder werk worden is dit uiteraard geen probleem. Als het significant meer of minder wordt moeten we misschien een nieuwe afspraak maken zodat we de klant na u niet teleurstellen.

Mijn muren zijn behoorlijk hard, gaat het u lukken om hier in te frezen??

Wij kunnen overal doorheen frezen of boren, dit is geen probleem.

Moet ik de werkzaamheden zelf aftekenen?

Omdat u zelf het beste weet hoe u de leidingen wilt laten lopen is dit wel de gebruikelijke gang van zaken. Eventueel op verzoek hebben wij een lijst met tips en tricks m.b.t. het aftekenen van de werkzaamheden.