Hulp nodig met Betonboren?

Wij zijn gespecialiseerd in betonboren en boren door alle soorten gesteente, beton en zelfs staal. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren vakmensen die al ruime tijd met beton werken. Dat maakt onze diensten uiterst betrouwbaar. Elke kleine en middelgrote klus nemen wij graag voor u aan. Dit doen wij met een flexibele en snelle service en tegen een eerlijke prijs. Vaak belt er als dat nodig is binnen twee dagen al een betonboorder bij u aan. Vraag via deze pagina direct een offerte op maat op en wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met u op voor een offerte op maat.

betonboren

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Betonboren en toepassingen

Wij nemen opdrachten aan voor gaten met een diameter variërend van 4 tot 350 millimeter (35 centimeter). Dit kan voor tal van toepassingen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan gaten voor het aanleggen van een nieuwe keuken, de buis voor een afzuigkap, afzuiging in een badkamer, toilet of kachel. Maar ook voor heel andere toepassingen kunnen gaten in beton een oplossing zijn, bijvoorbeeld voor een creatief wijnrek.

Wij werken met goed gereedschap

Onze betonboorders boren met behulp van de juiste betonboren door alle soorten gesteente en beton. Diamant is een van de hardste stoffen ter wereld en daarmee bij uitstek geschikt om te boren in beton. Gewapend beton, gasbeton, asfalt, natuursteen en metaal behoren ook tot de mogelijkheden. Voor alle steenachtige materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Om tot een optimaal boorresultaat te komen maken wij gebruik van hoogwaardige diamantboorkronen. Dat bevordert de boorsnelheid, terwijl nevenschade beperkt blijft tot een minimum.

Wij gebruiken water en stroom

Om de boren te koelen wordt een beetje water gebruikt. Op locaties waar dat nodig is maken we gebruik van koelwaterafzuiging om de waterschade die daardoor kan ontstaan tegen te gaan. Wanneer er geen elektriciteit en water op de boorplaats aanwezig is kunnen wij toch aan het werk. Dat doen we met een aggregaat en zelf meegenomen water. Wij vragen u om het ons te melden als er sprake is van dit soort omstandigheden, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op de werkzaamheden.

Wij werken netjes

Uw boorklus wordt door onze vakmensen van begin tot eind verzorgd, zodat u nergens omkijken naar heeft. Behalve het boren van gaten zorgen we er ook voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

Wij zijn klantgericht

DeBetonboorder.nl richt zich op zowel de particulier en het MKB als op de aannemer en zoekt een geschikte vakman voor u uit eigen personeel. Hierdoor is het vaak mogelijk om op zeer korte termijn een klus te klaren. Daarnaast zijn onze vakmensen ingericht op het werken bij particulieren, waardoor u alleen betrouwbare en ervaren betonboorders kunt verwachten. Ook is het voor ons belangrijk dat de zij onze klanten op een vriendelijk te woord staan. Waar het kan doen wij ons uiterste best zo goed mogelijk met u mee te denken over de beste uitvoering van uw werkzaamheden. We geven u van tevoren al een paar tips voor boren in beton en het maken van de ideale gaten door de doe-het-zelver.

Waar blinken wij in uit?

Wij zijn in staat om vrijwel alle werkzaamheden die te maken hebben met betonbewerking uit te voeren. Wat wij vaak voor particulieren doen is het frezen voor elektra of CV leidingen. Ook het boren van een gat voor een afzuigkap doen wij vaak.

Verschillende soorten gesteente

Betonboren is een specialisme. De verschillende soorten beton, asfalt en steen vragen om verschillende soorten technieken en gereedschappen. Beton komt bijvoorbeeld voor als gewapend beton, voorgespannen beton of gepolijst beton. Elk met een eigen hardheid en eigenschap. Ook de materialen die in het beton zijn gebruikt kunnen van elkaar verschillen. Voor het boren kan ook de milieuklasse, de productiewijze en de druk die het beton aankan van belang zijn. Onze vakmensen kunnen daar uiteraard als geen ander mee omgaan.

Inventariseren van de variabelen

Het is handig om bij alle variabelen in te schatten in hoeverre deze een rol spelen voor de boorklus, voordat het werk daadwerkelijk van start gaat. Indien mogelijk zijn wij graag op de hoogte van zoveel mogelijk kenmerken van uw werkzaamheden, zodat wij hiermee rekening kunnen houden als wij u een tarief offeren.

Welk gereedschap gebruiken we

Het soort boormachine waarmee we uw werkzaamheden uitvoeren kan variëren. Ook dit is afhankelijk van de werkzaamheden en het materiaal waarin geboord moet worden. We geven u een kleine inkijk in de verschillende soorten machines.

Machines aangedreven door lucht
Sommige boormachines worden aangedreven door een compressor en werken dus op luchtdruk. Via druk die door de compressor wordt opgevoerd wordt de boor op een krachtige manier het beton of gesteente ingehamerd. Als het gaat om een klus waarbij op de millimeter precies wordt gewerkt is deze techniek ongeschikt.

Elektrische machines
Voor de kleinere en niet te grote gaten wordt een elektrische boormachine gebruikt. Dit is een diamantboor. Dit zijn handzame machines die bovendien vrij nauwkeurig kunnen boren. Door de compactheid is het makkelijk om deze machine mee te nemen. Voor het fijne werk is deze machine dus geschikt. Vergeleken met de andere soorten boormachines is deze wel het minst krachtig.

Betonboren - elektrische boor

Hydraulische machines
De hydraulische machine is zowel krachtig als precies. Deze werkt op de kracht van olie die onder druk komt te staan. Dit levert een enorm krachtige prestatie op. Vooral wanneer het gaat om grotere en/of diepere gaten is zo’n machine goed om te gebruiken. Een bijkomend voordeel van het gebruik van deze machine is dat er geen elektriciteit voor nodig is. Hij kan dus op plaatsen gebruikt worden waar (nog) geen stroom aanwezig is.

Wij doen meer dan betonboren alleen

Naast betonboorders leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, betonzagen en betonfrezen. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

betonboren

Onze kracht

 • Vakmensen met ervaring

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid