4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Betonboren

Wij zijn gespecialiseerd in betonboren en boren door alle soorten gesteente, beton en zelfs staal. Elke kleine en middelgrote klus nemen wij graag voor u aan. 

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Betonboren en toepassingen

Wij nemen opdrachten aan voor gaten met een diameter variërend van 4 tot 550 millimeter (55 centimeter). Dit kan voor tal van toepassingen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan gaten voor het aanleggen van een nieuwe keuken, de buis voor een afzuigkap, afzuiging in een badkamer, toilet of kachel. Maar ook voor heel andere toepassingen kunnen gaten in beton een oplossing zijn, bijvoorbeeld voor een creatief wijnrek.

Betonboren werken met goed gereedschap

Wij werken met goed gereedschap

Onze betonboorders boren met behulp van de juiste betonboren door alle soorten gesteente en beton. Diamant is een van de hardste stoffen ter wereld en daarmee bij uitstek geschikt om te boren in beton. Gewapend beton, gasbeton, asfalt, natuursteen en metaal behoren ook tot de mogelijkheden. Voor alle steenachtige materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Om tot een optimaal boorresultaat te komen maken wij gebruik van hoogwaardige diamantboorkronen. Dat bevordert de boorsnelheid, terwijl nevenschade beperkt blijft tot een minimum.

Wij gebruiken water en stroom bij betonboren

Om de boren te koelen wordt een beetje water gebruikt. Op locaties waar dat nodig is maken we gebruik van koelwaterafzuiging om de waterschade die daardoor kan ontstaan tegen te gaan. Wanneer er geen elektriciteit en water op de boorplaats aanwezig is kunnen wij toch aan het werk. Dat doen we met een aggregaat en zelf meegenomen water. Wij vragen u om het ons te melden als er sprake is van dit soort omstandigheden, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op de werkzaamheden.

Betonboren gebruik van water en stroom

Wij zijn klantgericht

DeBetonboorder.nl richt zich op zowel de particulier en het MKB als op de aannemer en zoekt een geschikte vakman voor u uit eigen personeel. Hierdoor is het vaak mogelijk om op zeer korte termijn een klus te klaren. Ook is het voor ons belangrijk dat de zij onze klanten op een vriendelijk te woord staan. Waar het kan doen wij ons uiterste best zo goed mogelijk met u mee te denken over de beste uitvoering van uw werkzaamheden. We geven u van tevoren al een paar tips voor boren in beton en het maken van de ideale gaten door de doe-het-zelver.

Wij werken netjes

Uw boorklus wordt door onze vakmensen van begin tot eind verzorgd, zodat u nergens omkijken naar heeft. Behalve het boren van gaten zorgen we er ook voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Waar blinken wij in uit met betonboren?

Wij zijn in staat om vrijwel alle werkzaamheden die te maken hebben met betonbewerking uit te voeren. Wat wij vaak voor particulieren doen is het frezen voor elektra of CV leidingen. Ook het boren van een gat voor een afzuigkap doen wij vaak.

Betonboren verschillende soorten gesteente

Verschillende soorten gesteente

Betonboren is een specialisme. De verschillende soorten beton, asfalt en steen vragen om verschillende soorten technieken en gereedschappen. Beton komt bijvoorbeeld voor als gewapend beton, voorgespannen beton of gepolijst beton. Elk met een eigen hardheid en eigenschap. Ook de materialen die in het beton zijn gebruikt kunnen van elkaar verschillen. Voor het boren kan ook de milieuklasse, de productiewijze en de druk die het beton aankan van belang zijn. Onze vakmensen kunnen daar uiteraard als geen ander mee omgaan.

Inventariseren van de variabelen

Het is handig om bij alle variabelen in te schatten in hoeverre deze een rol spelen voor de boorklus, voordat het werk daadwerkelijk van start gaat. Indien mogelijk zijn wij graag op de hoogte van zoveel mogelijk kenmerken van uw werkzaamheden, zodat wij hiermee rekening kunnen houden als wij u een tarief offeren.

Betonboren inventariseren van de variabelen

Welk gereedschap gebruiken we om te betonboren?

Het soort boormachine waarmee we uw werkzaamheden uitvoeren kan variëren. Ook dit is afhankelijk van de werkzaamheden en het materiaal waarin geboord moet worden. We geven u een kleine inkijk in de verschillende soorten machines.

Wij doen meer dan betonboren alleen

Naast betonboorders leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, betonzagenbetonfrezen, dakramen plaatsen en kruipruimte ventilatie. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Is het mogelijk om beton te boren in een bewoonde situaties?

Wij komen ontzettend veel bij particulieren over de vloer denken graag met u mee hoe we het beste de omgeving kunnen beschermen. U kunt contact opnemen op deze pagina.

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende disciplines van het bewerken van beton. We kunnen boren, zagen en frezen in beton. Geen beton is te hard voor ons.

Mijn situatie is afwijkend van de norm, kan er iemand met mij meedenken?

Dit is geen probleem! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor uw vragen en vinden het leuk om samen een oplossing te bedenken. Wij hebben mensen op kantoor met ervaring in de buitendienst en kunnen daarom net dat stapje extra zetten. Neem nu contact op!

Kan er iemand bij mij langskomen om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd kijken of we alsnog langs kunnen komen.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon. Wel zo makkelijk!