Dakramen plaatsen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten dakramen. Elke kleine en middelgrote klus nemen wij graag voor u aan. 

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Platte dakramen

Door de geavanceerde apparatuur waarmee wij werken kan DeBetonboorder.nl door elk type plafond een platdakraam installeren. Wij kunnen een platdakraam in alle gewenste afmetingen plaatsen. Het plaatsen van een platdakraam gebeurt meestal in twee werkdagen. In sommige gevallen kan het zelfs in één werkdag geïnstalleerd worden. Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Behalve het maken van de sparing en het installeren van het raam zorgen wij er ook voor dat afval wordt afgevoerd en dat de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten.

platte dakramen

Verschillende typen daken

Er bestaan verschillende typen daken. In principe kunnen we in ieder dak een plat dakraam maken. Het maakt dus niet uit of uw dak van beton, gewapend steen of hout is. Ieder daktype vergt een andere aanpak. Vooral bij betonnen en stenen daken is er een staalconstructie nodig. Bij houten daken dient er vaak een raveling van hout aangebracht te worden.

Staalconstructie

Het aanbrengen van een sparing in een plat dak heeft in veel gevallen invloed op de constructie van het pand. In het geval van een betonnen vloer dient in sommige gevallen een staalconstructie aangebracht te worden. Tijdens het maken van de sparing dient de vloer dan tijdelijk te worden ondersteund, totdat de blijvende staalconstructie is geplaatst om de krachten permanent op te vangen. Deze krachten worden verdeeld en via een de wanden afgedragen richting de fundering. Deze staalconstructie wordt uitgedacht en doorgerekend door ons team, in sommige gevallen in samenwerking met een constructeur. We leveren en installeren de staalconstructie volgens de instructies van de constructeur, zodat het plaatsen van het platdakraam veilig verloopt.

dakraam montage

Het afval

Bij het maken van een platdakraam in een betonnen vloer zal er veel puin vrijkomen. U kunt het afvoeren hiervan zelf verzorgen, of u kunt het puin en ander afval door ons laten afvoeren zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Wij horen dit graag bij uw aanvraag, zodat wij een duidelijke maar scherpe offerte kunnen opstellen.

De afwerking

Indien gewenst kunnen we de binnenkant van het dakraam voor u aftimmeren en stuken. Het afwerken aan de binnenkant geven wij altijd als optionele optie. Sommige mensen doen het graag zelf, of gaan na het aanbrengen van een platdakraam de rest van de kamer ook opknappen. Dit is ook een manier op kosten te besparen. Maar wilt u helemaal ontzorgd worden, doen we dat graag voor u!

Advies nodig? Wij helpen u graag

dakramen plaatsen

Kosten

De kosten voor het installeren van een platdakraam zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld afhankelijk van de afmetingen van de sparing, maar ook of er een staalconstructie aangebracht dient te worden. Een andere grote variabele is het materiaal waar het plafond van gemaakt is. Het verwijderen van een betonvloer kost meer tijd dan het verwijderen van bijvoorbeeld een plafond van gewapend steen of hout.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Indien u een offerte wenst te ontvangen is het fijn foto’s mee te sturen van het dak en de ruimte waar de sparing dient te komen. Indien u beschikt over informatie als het materiaalsoort van het plafond, de gewenste afmetingen van het platdakraam, willen wij dat graag van u weten.

Intura

Heeft u nog geen platdakraam op het oog? De platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten van Intura bieden een oplossing voor natuurlijk licht in elk vertrek onder het platte dak. Wij werken veel met Intura producten. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We kunnen deze ook ten zeerste aanbevelen

FAQ

Op welke termijn kunnen jullie de werkzaamheden uitvoeren?

Dit is een beetje afhankelijk van de grote van het project. Wij streven ernaar om korte wachttijden te realiseren. Hierbij moet u denken aan maximaal één maand.

Maakt het uit van wat voor materiaal de dakconstructie gemaakt is?

Doorgaands bestaan de dakconstructies uit hout, beton of gewapend steen. Vooral de variatie in betonvloeren is groot. Door onze ervaring hebben wij voor ieder type vloer een constructief verantwoorde oplossing.

Kunnen jullie ook een constructieberekening laten maken?

Wij hebben een vaste constructeur waar wij vaak op redelijk korte termijn (maximaal 4 weken) een constructieberekening kunnen laten maken voor een scherp tarief.

Is het verantwoord de werkzaamheden uit te voeren?

Wij zullen tijdens onze werkzaamheden altijd de vloer ondersteunen. Nadat de sparing in de vloer eruit is zullen wij in sommige gevallen een staalconstructie aanbrengen om de constructie permanent te ondersteunen. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat er iets gebeurd, hebben wij een doorlopende aansprakelijkheidsverzekering voor de bouw.

Hoe lang duurt het plaatsen van het dakraam?

Gemiddeld 1 tot 2 dagen.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Bij het aanbrengen van een sparing in het plafond is de offerte in sommige gevallen afhankelijk van de oplossing van de constructeur. In deze gevallen streven we ernaar een richtprijs voor de werkzaamheden door te geven, voordat u kosten maakt aan de constructeur.