Betonfrezen

Wij zijn gespecialiseerd in betonfrezen en richten ons op alle betonklussen in heel Nederland, zowel bij de particulier als bij de MKB’er en aannemer. Of het nu gaat om een snelle of een ingewikkelde freesklus, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij selecteren voor een eerlijke prijs de juiste professional voor u uit ons eigen personeel.

Ons personeel bestaat uit de beste, meest vakkundige en de netste betonfrezers in Nederland. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor betonfrezen en wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met u op.

betonfrezen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.Wij hebben betonfrezen als specialisme

Betonfrezen is de methode om op een nette manier leidingen of spotjes weg te werken in vloeren, wanden en plafonds. Bij het frezen in beton worden er sleuven gemaakt waar de leidingen in komen te liggen. Op deze manier zijn de leidingen volledig uit het zicht en de sleuf kan, als de leiding ligt, netjes worden weggewerkt door een stukadoor of een tegelzetter. Betonfrezen kan ook geschikt zijn om een vloer gereed te maken voor verdere bewerking. Dit heet affrezen.

Wij houden het veilig

Met name in vloeren en plafonds is het goed om precies te weten wat je moet doen. Onze vakmensen kijken voor het frezen eerst goed naar dit soort situaties. We bespreken hiervoor graag met u de mogelijkheden.

Wij klaren elke freesklus

Wij frezen in alle soorten metselwerk, gesteente en beton. Flexibiliteit kunnen we bieden in de plaats waar we moeten gaan frezen. Wij kunnen dat op allerlei plekken, zoals vloeren, wanden en plafonds. Ook voor werkzaamheden buiten het huis kunnen we voor u aan de slag. De sleuven zullen altijd diep en breed genoeg zijn voor de aan te leggen leidingen of het geplande installatiewerk.

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Wij vinden het belangrijk dat onze betonfrezers klantvriendelijk zijn en dat u als klant gehoord wordt. Onze betonfrezers worden uiteraard op ervaring geselecteerd, maar ook op klantvriendelijkheid. Zij zullen zo goed mogelijk met u meedenken. Dit doen we uiteraard ook in het contact voorafgaand aan de werkzaamheden.

Wij werken netjes

Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Dus in overleg ook voor het opruimen achteraf. Het enige dat overblijft is een gefreesde sleuf. Wij laten bezemschoon werk achter. De volgende klusser kan direct beginnen met het aanbrengen van bijvoorbeeld leidingwerk. Als u wenst dat wij het afval ook afvoeren is dat bespreekbaar. U hoeft dan nergens meer naar om te kijken.

Beperking stofoverlast

Betonfrezen is werk waarbij in de regel stofvorming optreedt. Onze vakmensen werken met gereedschap dat de hoeveelheid stof tot een minimum beperkt. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van water. Wij bespreken graag met u wat stof van het frezen betekent voor de werkplek en of eventuele voorzorgsmaatregelen gewenst zijn.

Wij werken zeer flexibel

Betonfrezen is specialistisch en secuur werk. De vakmensen die voor ons werken weten precies wat ze doen. Al onze betonfrezers hebben in elk geval al jaren ervaring in de wereld van beton. Wij werken met ons eigen personeel. Daardoor kunnen wij op korte tot zeer korte termijn een afspraak met u maken. Als het moet vaak al binnen twee dagen na het eerste contact. Via persoonlijk contact met u zijn wij flexibel in onze mogelijkheden.

Soorten betonfrezen

Betonfrezen zijn er in verschillende soorten en maten, met name die voor vloeren. Van enorme machines, die bijvoorbeeld een laag van de weg kunnen frezen, tot zeer handzame varianten. Uiteraard richten onze vakmensen zich vooral op de kleine en middelgrote freesklus.

Vloerfrees
De meest gebruikte vloerfrezen zijn om achteraan te lopen. Een schrijf draait over de vloer en krabt met beiteltjes de bovenste laag van de vloer af. Als dit goed wordt uitgevoerd is de betonvloer zeer glad gezet. Zo is hij weer bruikbaar voor een nieuwe vloer. Ook resten van een oude vloer kunnen zo het best worden weggewerkt.

Muurfrees
De muurfrees bestaat uit twee ronde bladen naast elkaar die in de muur zullen slijpen. Er staan dan twee uitgeslepen sleuven op de muur, parallel aan elkaar. Het stuk muur tussen de sleuven moet eruit gehakt worden en zo ontstaat er ruimte voor een leiding. Als de sleuf in de muur kaarsrecht gemaakt moet worden, dan gebruiken wij een langsgeleider. Deze geleidt langs een houten lat die wij aan de muur naast de sleuf bevestigen.

Materiaal

Voor grotere klussen is natuurlijk ook groter materiaal vereist. Maar voor het materiaal is het ook van belang om te weten wat voor ondergrond er aanwezig is. In gemetselde muren is frezen geen probleem. Als de muren van beton zijn, is een speciale diamantfrees wel een vereiste. Het oppervlak waarop gefreesd moet worden dient goed schoon te zijn van hout, behang en andere materialen die er hebben gezeten.

Wij doen meer dan betonfrezen alleen

Naast betonfrezers leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, betonboren en betonzagen. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid

betonfrezen