4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Beton slopen

Wij helpen u op een zeer nette en klantgerichte manier met beton slopen. De vakmensen van Debetonboorder.nl helpen u met alle middelgrote en kleine sloopklussen. Wij werken met professionele krachten bij u in de buurt om uw sloopwerk piekfijn af te handelen.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Beton slopen, onze werkzaamheden

Onze vakmensen handelen alles af dat met de klus te maken heeft. Zij houden zich uiteraard primair bezig met het uithakken, loszagen of verwijderen van vloeren, het slopen van muren, het strippen van woningen of met sloopwerk voor uitbouwen. Ook sloopwerk van gewapend beton is via ons goed mogelijk. Wij weten wat we doen, werken snel en richten geen onnodige nevenschade aan.

Beton weghakken
Beton slopen puin opruimen

Hoe zit het met het puin?

Natuurlijk blijft er na het beton slopen het nodige puin achter. Onze slopers verzamelen het puin op een afgesproken plaats en laten de werkplaats geheel opgeruimd en bezemschoon achter. Voor het afvoeren van puin kunnen wij containers of big bags regelen. Wanneer het om kleine hoeveelheden gaat kunnen wij het direct zelf afvoeren. Als u wil dat de puin door ons afgevoerd wordt, hebben wij mogelijkheden. Graag nemen we deze met u door om de eventuele kosten mee te nemen in de prijs die wij aan u offeren.

Wij klaren een voor u ingrijpende klus

Het slopen en het weghalen van beton en cement in muren, plafonds en vloeren is een ingrijpende klus. Dat kan het best met professioneel gereedschap en door een goed vakman worden gedaan. Veel klanten ervaren het slopen van beton als zwaar en stoffig werk. Onze deskundigen weten hoe zij dit het best en het snelst voor u kunnen aanpakken. Vaak maken wij overigens gebruik van water om de stofvorming te beperken. Ook houden we zoveel mogelijk rekening met mogelijk aanwezig leidingwerk dat in het beton zit verwerkt.

De constructie

De ene sloopklus is de andere niet. Uiteraard kan het weghalen van een muur gevolgen hebben voor de constructie van uw huis of gebouw. Wij bieden ook diensten aan voor het verwijderen van draagmuren. Het zou ook kunnen dat het weghalen of gedeeltelijk verwijderen van beton geen invloed heeft. Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat de bewapening gespaard blijft van het sloopwerk.

Wij werken met vriendelijke vakmensen

Wij stellen hoge eisen aan de professionals die voor ons werken en die wij in ons netwerk opnemen. Al onze slopers hebben jarenlange ervaring in de betonwerkzaamheden. Al deze vakmensen komen bij u uit de buurt. Dat maakt ons flexibel, zodat we u snel kunnen helpen met de klus. De reistijd is immers beperkt, dus dat scheelt ook in de kosten. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze betonslopers netjes werken en u altijd vriendelijk van dienst zijn en te woord staan.

Beton weghakken trapgat

Advies nodig? Wij helpen u graag

Van begin tot eind

Vanaf het begin van de aanvraag tot aan het einde van de werkzaamheden denken wij zo goed mogelijk met u mee, om de klus vlot en op de juiste wijze uit te voeren. Ook dat vinden wij een belangrijke eigenschap van onze medewerkers. Om u van tevoren al zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het prettig om ons zo uitgebreid mogelijk te voorzien van informatie over de werkzaamheden. Zo kunnen wij de werkzaamheden goed voorbereid starten en we kunnen u vooraf voorzien van een zo gericht mogelijke prijsindicatie.

Gereedschap dat gebruikt wordt bij beton slopen

Ons gereedschap

Afhankelijk van het soort gesteente of beton en de omvang van de sloopklus kiezen we ons gereedschap uit. We zullen altijd een sloophamer, ook wel drilboor of breekhamer genoemd, gebruiken voor muren, plafonds en vloeren. Het vermogen van de benodigde machine verschilt wel per klus. Wij maken soms gebruik van een sloophamer die door een compressor aangedreven wordt. Deze compressor staat buiten. Luchtslangen worden vanaf de compressor naar binnen gebracht en aangesloten op de sloophamer. Met deze methode is het hoogste vermogen haalbaar. Dat betekent dat wij zeer snel kunnen slopen.

Kleiner materieel

Voor sommige situaties, waar wat voorzichtiger gewerkt moet worden, dient er gebruik gemaakt te worden van wat lichtere sloop apparatuur. Anders gaat letterlijk alles kapot. De stukken beton zullen tot handzame brokken worden gesloopt. In het geval van gewapend beton wordt een zware breekhamer ingezet. Om een rechte lijn te krijgen kan een betonzaag worden gebruikt. Aan de voorkant van de sloophamer zit een beitel. Hiervan zijn grofweg twee soorten te benoemen: de puntbeitel en de platte beitel. Deze beitel slaat het beton kapot.

Geluidsoverlast

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan willen wij u wel alvast waarschuwen de buren in te seinen wanneer wij langskomen. Beton slopen maakt vaak veel geluid wat voor overlast kan zorgen bij omwonenden.

Beton slopen geluidsoverlast

Wij doen meer dan beton slopen alleen

Naast betonslopers leveren wij ook vakmensen voor klussen als betonboren, betonzagen, dakramen plaatsen en betonfrezen. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Voert een betonboorder het puin ook af?

Zeker! Wij kunnen met een puincontainer het puin meteen afvoeren en de locatie netjes opleveren.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon. Wel zo makkelijk.

Is het constructief verantwoord is om beton te slopen, kunt u helpen?

Zeker! Wij kunnen vaak aan de hand van foto’s al bepalen of een ingreep zomaar gedaan kan worden. Indien wij hierover twijfelen kunnen we dit eventueel laten doorrekenen door onze vaste constructeur.