4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Betonzagen

Voor alle zaagklussen in gesteente of beton biedt DeBetonboorder.nl de juiste service. Wij richten ons op een breed scala aan klussen met beton. Zowel particulieren, MKB’ers en aannemers bevinden zich in onze klantenkring. Wij voeren alle kleine en middelgrote werkzaamheden in het betonzagen graag voor u uit.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Betonzagen is ons specialisme

Bij het maken van onder meer trap- en liftgaten of het zagen van sleuven voor leidingen is betonzagen een ideale methode. Wij zagen in vloeren, in wanden en in plafonds en kunnen met alle soorten gesteente overweg. Ook voor klussen buiten het huis gaan we graag voor u aan de slag. We kunnen zagen in asfalt en beton, bijvoorbeeld handig voor de aanleg van detectielussen bij toegangsdeuren en –poorten. Het betonzagen van vers gestort beton om scheuren te voorkomen behoort ook tot de mogelijkheden.

Betonzagen is ons specialisme

Wij werken met goed gereedschap

Wij kunnen zagen in alle soorten gesteente en beton, ook in gewapend beton of gasbeton. Door het diamant dat op ons gereedschap zit kunnen wij zelfs door stalen wanden heen zagen. Onze vakmensen weten exact welk gereedschap nodig is voor welke klus. Het gebruikte gereedschap kan variëren van onder meer een handzaag tot een wandzaag.

Wij ruimen alles op

Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Behalve het zagen zorgen wij er ook voor dat afval wordt afgevoerd, stof wordt opgeveegd en de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten. De volgende (vak)man kan daarna meteen aan de slag voor het plaatsen van de trap of het leidingwerk. U hoeft zelf helemaal niets op de ruimen.

Betonzagen verschillende zaagtechnieken

Wij gebruiken verschillende zaagtechnieken

Voor het zagen van beton worden doorgaans zogenaamde diamantschijven gebruikt. Deze schijven zijn van keihard materiaal, waardoor zij uiterst fijntjes door het beton heen kunnen. Wij kunnen dan ook heel precies en recht zagen. Om nevenschade door stofvorming en gruis te verminderen wordt meestal water gebruikt. Zo hoeft u niet het gehele huis af te stoffen als de betonzager bij u langs is geweest en blijft de rotzooi beperkt tot de plaats waar daadwerkelijk gewerkt wordt. Uiteraard helpen we u zo goed mogelijk alle om bijkomende schade zoveel mogelijk te beperken.

Wij werken met meerdere soorten zaaggereedschap

Er zijn meerdere soorten zaaggereedschap denkbaar voor verschillende klussen in het betonzagen. Welk gereedschap het meest geschikt is, is afhankelijk van het precieze materiaal en de grootte van de zaagklus. Voorbeelden van veelgebruikt gereedschap zijn de zogenaamde handzaag en de wandzaag.

Betonzagen meerdere soorten zaaggereedschap

Wij bieden een eerlijke prijs

Doordat wij met eigen personeel werken kunnen we snel te werk gaan voor een eerlijke prijs. Ons starttarief is €175 en daar kunnen wij veel werkzaamheden al voor uitvoeren. Uitgebreidere klussen vragen uiteraard een grotere investering. Voordat de werkzaamheden beginnen informeren we u gericht over de kosten van het betonzagen. Wij voorzien u natuurlijk van een duidelijke maar vrijblijvende offerte voordat we van start gaan.

Wij werken met ervaren vakmensen

Betonzagen is specialistisch werk. Wij kiezen ervoor om te werken met vakmensen die precies weten wat ze doen, door hierop streng te selecteren. Onze betonzagers kunnen daardoor snel en goed werk leveren. Al onze zagers hebben in elk geval al jaren ervaring in de wereld van het betonzagen. Wij vinden het bovendien belangrijk dat zij klantvriendelijk zijn en weten wat de klant prettig vindt. Zij zullen waar mogelijk altijd met u meedenken over de beste uitvoering van uw werkzaamheden.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Wij werken met verschillende soorten zaaggereedschap

Er zijn meerdere soorten zaaggereedschap denkbaar voor verschillende klussen in het betonzagen. Welk gereedschap het meest geschikt is, is afhankelijk van het precieze materiaal en de grootte van de zaagklus. Voorbeelden van veelgebruikt gereedschap zijn de zogenaamde handzaag en de wandzaag.

Betonzagen handzaag

Handzaag

De naam zegt het al: deze zaag is, hoewel de grootte en het gewicht nog altijd fors kan zijn voor ongetrainde armen, met de hand te bedienen en op te tillen. Voor dunnere wanden of plafonds is deze zaag geschikt. In het geval van een dikkere muur is groter gereedschap aan te raden. Deze rijden over de grond en zijn niet op te tillen. Uiteraard zijn die machines wel krachtiger dan de handzame exemplaren en hebben bovendien een veel grotere en diepere draaicirkel in het beton.

Wandzaag

Een wandzaag wordt gebruikt voor het zagen in muren om bijvoorbeeld een gat te maken voor toekomstige deuren of ramen. Via een strip die aan de muur bevestigd word is een kaarsrechte zaaglijn te maken in de muur. Deze strip vormt als het ware een rails waar de zaag langs begeleid wordt. Zo ontstaat een nette en kaarsrechte zaaglijn waardoor de volgende vakman direct aan de slag kan.

Betonzagen wandzaag

Wij doen meer dan betonzagen alleen

Naast betonzagers leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, draagmuren verwijderenbetonboren, betonfrezen, dakramen plaatsen en kruipruimte ventilatie. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Ik weet niet of het constructief verantwoord is om wand of vloersparing te zagen, kunt u mij hierbij helpen?

Zeker! Wij kunnen vaak aan de hand van foto’s al bepalen of er zomaar een gat in de wand of vloer gemaakt kan worden. Het maken van het gat is altijd mogelijk, alleen soms is er staal voor nodig om de vloer of wand te ondersteunen zodra het gat er in zit. Hiervoor hebben wij goedgekeurde standaardoplossing. Indien het gaat om grotere gaten of afwijkende situaties kunnen wij dit samen met een constructeur.

Kunt u ook een constructieberekening voor mij maken?

Zeker! Echter is een constructieberekening niet altijd nodig. In sommige gevallen vereist de VVE of de gemeente een constructieberekening. Wij hebben een vaste constructeur waarmee wij werken. Vaak is de constructieberekening binnen een week binnen.

Komt er iemand langs om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. In de meeste gevallen kunnen wij een offerte maken zonder langs te komen. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken.

Kunt u een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon.