Betonzagen door vakmensen

Voor alle zaagklussen in gesteente of beton biedt DeBetonboorder.nl de juiste service. Wij richten ons op een breed scala aan klussen met beton. Zowel particulieren, MKB’ers en aannemers bevinden zich in onze klantenkring. Wij voeren alle kleine en middelgrote werkzaamheden in het betonzagen graag voor u uit. Door hoge eisen te stellen aan ons eigen personeel kunnen we voor u ervaren vakmensen voor de klus selecteren. Wij werken door heel Nederland,  wanneer u wenst en voor een eerlijke prijs. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte voor betonzagen aan en wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met u op voor een aanbod op maat.

Betonzagen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Betonzagen is ons specialisme

Bij het maken van onder meer trap- en liftgaten of het zagen van sleuven voor leidingen is betonzagen een ideale methode. Wij zagen in vloeren, in wanden en in plafonds en kunnen met alle soorten gesteente overweg. Ook voor klussen buiten het huis gaan we graag voor u aan de slag. We kunnen zagen in asfalt en beton, bijvoorbeeld handig voor de aanleg van detectielussen bij toegangsdeuren en –poorten. Het betonzagen van vers gestort beton om scheuren te voorkomen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij ruimen alles op

Onze vakmensen dragen zorg voor de hele klus. Behalve het zagen zorgen wij er ook voor dat afval wordt afgevoerd, stof wordt opgeveegd en de werkplek netjes en schoon wordt achtergelaten. De volgende (vak)man kan daarna meteen aan de slag voor het plaatsen van de trap of het leidingwerk. U hoeft zelf helemaal niets op de ruimen.

Wij werken met het juiste gereedschap

Wij kunnen zagen in alle soorten gesteente en beton, ook in gewapend beton of gasbeton. Door het diamant dat op ons gereedschap zit kunnen wij zelfs door stalen wanden heen zagen. Onze vakmensen weten exact welk gereedschap nodig is voor welke klus. Het gebruikte gereedschap kan variëren van onder meer een handzaag tot een wandzaag.

Wij werken uitsluitend met ervaren vakmensen

Betonzagen is specialistisch werk. Wij kiezen ervoor om te werken met vakmensen die precies weten wat ze doen, door hierop streng te selecteren. Onze betonzagers kunnen daardoor snel en goed werk leveren. Al onze zagers hebben in elk geval al jaren ervaring in de wereld van het betonzagen. Wij vinden het bovendien belangrijk dat zij klantvriendelijk zijn en weten wat de klant prettig vindt. Zij zullen waar mogelijk altijd met u meedenken over de beste uitvoering van uw werkzaamheden.

Wij bieden een eerlijke prijs

Doordat wij met eigen personeel werken kunnen we snel te werk gaan voor een eerlijke prijs. Ons starttarief is €150 en daar kunnen wij veel werkzaamheden al voor uitvoeren. Uitgebreidere klussen vragen uiteraard een grotere investering. Voordat de werkzaamheden beginnen informeren we u gericht over de kosten van het betonzagen. Wij voorzien u natuurlijk van een duidelijke maar vrijblijvende offerte voordat we van start gaan.

Wij gebruiken verschillende zaagtechnieken

Voor het zagen van beton worden doorgaans zogenaamde diamantschijven gebruikt. Deze schijven zijn van keihard materiaal, waardoor zij uiterst fijntjes door het beton heen kunnen. Wij kunnen dan ook heel precies en recht zagen. Om nevenschade door stofvorming en gruis te verminderen wordt meestal water gebruikt. Zo hoeft u niet het gehele huis af te stoffen als de betonzager bij u langs is geweest en blijft de rotzooi beperkt tot de plaats waar daadwerkelijk gewerkt wordt. Uiteraard helpen we u zo goed mogelijk alle om bijkomende schade zoveel mogelijk te beperken.

Wij werken met verschillende soorten zaaggereedschap

Er zijn meerdere soorten zaaggereedschap denkbaar voor verschillende klussen in het betonzagen. Welk gereedschap het meest geschikt is, is afhankelijk van het precieze materiaal en de grootte van de zaagklus. Voorbeelden van veelgebruikt gereedschap zijn de zogenaamde handzaag en de wandzaag.

Handzaag
De naam zegt het al: deze zaag is, hoewel de grootte en het gewicht nog altijd fors kan zijn voor ongetrainde armen, met de hand te bedienen en op te tillen. Voor dunnere wanden of plafonds is deze zaag geschikt. In het geval van een dikkere muur is groter gereedschap aan te raden. Deze rijden over de grond en zijn niet op te tillen. Uiteraard zijn die machines wel krachtiger dan de handzame exemplaren en hebben bovendien een veel grotere en diepere draaicirkel in het beton.

Betonzagen - Handzaag

Wandzaag
Een wandzaag wordt gebruikt voor het zagen in muren om bijvoorbeeld een gat te maken voor toekomstige deuren of ramen. Via een strip die aan de muur bevestigd word is een kaarsrechte zaaglijn te maken in de muur. Deze strip vormt als het ware een rails waar de zaag langs begeleid wordt. Zo ontstaat een nette en kaarsrechte zaaglijn waardoor de volgende vakman direct aan de slag kan.

Betonzagen - Wandzaag

Wij doen meer dan betonzagen alleen

Naast betonzagers leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, betonboren en betonfrezen. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

Betonzagen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid