test

Draagmuur verwijderen

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Draagmuur laten verwijderen door een vakman van de Betonboorder? Dan kunt u bij een van de bij ons aangesloten slopers terecht. Onze ervaren slopers verwijderen een dragende muur snel, netjes en constructief verantwoord. Wij beschikken over de juiste apparatuur en een ervaren team, waardoor we over alle middelen beschikken om de werkzaamheden met succes uit te voeren. We streven er dan ook naar de hoogste kwaliteit te leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten, of bestel een vakman voor het verwijderen van de dragende muur.

Staalconstructie draagmuur verwijderen

Staalconstructie

Het verwijderen van een draagmuur heeft direct invloed op de constructie van het pand. Daarom moet de betonvloer tijdens het verwijderen van de draagmuur tijdelijk worden ondersteund. Nadat de draagmuur verwijderd is moet er een staalconstructie worden aangebracht om de krachten permanent op te vangen. De krachten worden door verdeeld en via een de wanden afgedragen richting de fundering. Deze staalconstructie wordt uitgedacht en doorgerekend door ons team, in samenwerking met de constructeur. We leveren en installeren de staalconstructie volgens de instructies van de constructeur, zodat het verwijderen van de draagmuur veilig verloopt.

Constructieberekening

Bij het verwijderen van een draagmuur zal er in veel gevallen een berekening van een constructeur nodig zijn, ook wel een constructieberekening genoemd. Deze constructieberekening kunt u zelf aanleveren, of door onze constructeur laten uitrekenen. Deze berekening kunnen wij in de meeste gevallen binnen 4 weken aanleveren. Op basis van de uitkomst van de berekening, stellen we een definitieve offerte op. Voordat we een berekening maken, geven we altijd een richtprijs. Zodoende weet u ten alle tijde precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Constructieberekening draagmuur verwijderen

Advies nodig? Wij helpen u graag

Draagmuur verwijderen kosten

Kosten

De kosten voor het verwijderen van een draagmuur zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de kosten afhankelijk van de grote afmetingen van de draagmuur, maar ook van hoe de draagmuur de krachten afdraagt en hoeveel van de dragende muur er verwijderd moet worden. Een andere grote variabele is het materiaal waar de draagmuur van gemaakt is. Het verwijderen van een draagmuur van beton kost meer tijd en moeite dan bijvoorbeeld het verwijderen van een draagmuur van steen.

Wanneer u informatie doorgeeft via de mail, kunnen wij samen met onze constructeur een offerte voor u maken. De offerte is voor een gedeelte afhankelijk van de constructieberekening. Wij streven ernaar altijd een richtprijs te geven, voordat we een constructieberekening van de dragende muur laten maken. Zo kunt u voordat u kosten maakt een redelijke afweging maken of u de klus wilt laten doorrekenen.

Het puin

De draagmuur is weg. Na het verwijderen van de draagmuur houdt u alleen het puin nog over. Wij kunnen het puin in overleg op locatie achterlaten, zodat u het zelf kunt afvoeren of door een ander bedrijf kunt laten afvoeren. Het is echter ook mogelijk om het puin door ons te laten afvoeren na het slopen van de draagmuur, zodat u daar geen omkijken meer naar hebt. Laat dat vooraf weten, zodat we hier tijdens het opstellen van een duidelijke maar scherpe offerte, rekening mee kunnen houden. Op deze manier krijgt u een offerte op maat, of wordt u volledig ontzorgt.

Puin afvoeren draagmuur verwijderen
Draagmuur verwijderen en staalconstructie aanbrengen

Verscheidenheid aan werkzaamheden

Echter is het verwijderen van een dragende muur niet het enige waar wij goed in zijn. Naast het verwijderen van draagmuren leveren wij ook vakmensen voor uiteenlopende klussen zoals beton slopen, betonzagen en betonfrezen. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Of wilt u de kruipruimte laten ventileren door een vakman, of een monoblock airco laten installeren? Er is altijd een ervaren vakman in de buurt die de klus kan klaren. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid, voor een optimaal resultaat.

Bestel een vakman en laat de draagmuur verwijderen

Wilt u een draagmuur laten verwijderen, bijvoorbeeld zodat u de keuken bij de woonkamer kunt betrekken? Of wilt u een andere dragende muur laten slopen door een professional? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie over bijvoorbeeld de kosten van het verwijderen van een draagmuur, of bestel meteen een van de vakmannen uit ons netwerk.

U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen of een e-mail te sturen. Bel gerust naar 085-0653017 of stuur een e-mail naar [email protected], vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug.

FAQ

Kunnen jullie ook een constructieberekening laten maken?

Wij hebben een vaste constructeur waar wij vaak op redelijk korte termijn (maximaal 4 weken) een constructieberekening kunnen laten maken voor een scherp tarief.

Op welke termijn kunnen jullie de werkzaamheden uitvoeren?

Dit is een beetje afhankelijk van de grote van het project. Wij streven ernaar om korte wachttijden te realiseren. Hierbij moet u denken aan +- 2 maanden.

Is het verantwoord de werkzaamheden uit te voeren?

Wij zullen tijdens onze werkzaamheden altijd de vloer die op de draagwand ligt ondersteunen. Nadat de muur eruit is zullen wij een staalconstructie aanbrengen om de vloer permanent te ondersteunen. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat er iets gebeurd, hebben wij een doorlopende aansprakelijkheidsverzekering voor de bouw.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Bij het verwijderen van draagmuren is de offerte in sommige gevallen afhankelijk van de oplossing van de constructeur. In deze gevallen streven we ernaar een richtprijs voor de werkzaamheden door te geven, voordat u kosten maakt aan de constructeur.

Hoe wordt de werklocatie achtergelaten?

In principe voeren wij altijd het puin af en laten we alles bezemschoon achter. Indien gewenst kunnen we voor een gereduceerd tarief het puin op locatie achterlaten. Offertes op maat zijn zeker mogelijk!

Onze kracht

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Shopping Cart