4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Spotjes in plafond maken

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Wilt u spotjes in uw plafond maken, maar twijfelt u of dit kan zonder een verlaagd plafond? Dat is begrijpelijk. Het plaatsen van spots gebeurt dan door deze te boren in het plafond en vervolgens te frezen. Het verschilt per type betonvloer of dit mogelijk is. De vakmannen van De Betonboorder kunnen u hierin van deskundig advies voorzien. Wij denken graag met iedere opdrachtgever mee. Kom in contact met een ervaren vakman uit uw buurt, zodat de klus snel geklaard wordt.

Spotjes in betonnen plafond laten plaatsen door professionals

Spotjes in betonnen plafond maken

Bij het plaatsen van spotjes in het plafond zijn er twee opties: een verlaagd plafond of het boren en frezen in het beton. Voor dat laatste bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het boren en frezen van spotjes in plafonds, wanden en vloeren. Betonfrezen is de methode die gebruikt wordt om op een nette manier spotjes of leidingen weg te werken. Bij het frezen in een betonnen plafond worden er sleuven gemaakt waar de spotjes in komen te liggen. Het frezen in het plafond heeft als voordeel dat u de mooie hoge plafonds kunt behouden.

Is het frezen in plafonds constructief mogelijk?

Afhankelijk van uw type plafond kunnen wij hierin frezen en boren. Wij zullen hierbij altijd de wapening van de betonvloer intact laten, zodat de vloer zijn stevigheid behoudt. Dit kan wel betekenen dat het frezen in het plafond minder diep wordt dan in de wand. Hiervoor zijn speciale elektrapijpjes te verkrijgen met een kleinere diameter van 12mm. Twijfelt u of het frezen in uw situatie mogelijk is? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Betonboorder laat zien dat frezen in een plafond om spotjes te plaatsen mogelijk is

Advies nodig? Wij helpen u graag

Veiligheid

Frezen in een betonnen plafond is extreem zwaar werk. Bovendien moet dit goed uitgevoerd worden, het is cruciaal voor de constructie dat de wapening niet door wordt gefreesd. Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die spotjes in een plafond maken door middel van boren en frezen, dus zonder verlaagd plafond. Helaas is het niet mogelijk om vierkante spots in een betonnen plafond te boren. Deze spotjes zijn alleen geschikt voor verlaagde plafonds.

De werkwijze van De Betonboorder

Bij De Betonboorder zijn verscheidene regionale betonspecialisten aangesloten die onder andere spotjes in uw plafond kunnen maken. Er is altijd een vakman bij u in de buurt te vinden. Wij vinden het belangrijk dat onze vakmensen klantvriendelijk en ervaren zijn, en dat ze netjes te werk zullen gaan. Ze zullen zo goed mogelijk met u meedenken, bijvoorbeeld om de stofoverlast tot een minimum te beperken.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten maken van spotjes in een plafond zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de kosten afhankelijk van de afmetingen. Wij streven naar een vaste prijs voor de werkzaamheden. Wanneer u foto’s en een omschrijving doorgeeft van de situatie, kunnen we een offerte voor u opstellen. Deze offerte is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Laat spotjes in uw betonnen plafond maken door een echte vakman

Wilt u spotjes in het plafond maken, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer of andere ruimte in huis? Laat dit over aan een van de vakmensen van De Betonboorder. Wij gaan de spotjes in uw plafond boren en frezen, zodat u kunt genieten van mooie verlichting in huis.

Om een vakman in te huren klikt u op onderstaande button, dan komt u op een pagina terecht waar u uw gegevens en aanvullende informatie invult. Wij zullen u dan op werkdagen binnen 24 uur bellen. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of meer informatie wenst.

FAQ

Is het boren en frezen in het plafond verantwoord?

Dit verschilt per type betonvloer. Hierin kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Bij elk type betonvloer is het van belang dat we de wapening intact laten. Hierdoor zullen we soms minder diep moeten frezen. Hiervoor zijn speciale elektrapijpjes van 12mm doorsnee beschikbaar.

Is het mogelijk vierkante spotjes in mijn betonnen plafond te realiseren?

Het maken van kleine vierkante sparingen in beton is helaas niet mogelijk. Deze spotjes zijn echt alleen geschikt voor verlaagde plafonds.

Ik weet nog niet zeker hoeveel werk het precies is, is het mogelijk om dit op locatie nog wijzigingen door te voeren?

Mocht het op locatie iets meer of minder werk worden is dit uiteraard geen probleem. Als het significant meer of minder wordt moeten we misschien een nieuwe afspraak maken zodat we de klant na u niet teleurstellen.

Installeert u de spotjes en het elektra ook?

Wij zijn echt gespecialiseerd in betonwerkzaamheden. Het leveren en plaatsen van elektra is iets dat wij (nog) niet doen.

Gerelateerde artikelen