4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Convectorput dichtmaken​

Wil u uw convectorput dichtmaken? Bij debetonboorder.nl weten we precies hoe we dit veilig en efficiënt kunnen doen. Wij maken hier dan een stuk gewapende betonvloer zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stevigheid en duurzaamheid van uw vloer.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Waarom kiezen voor gewapend beton voor een convectorput dichtmaken?

Om een convectorput dicht te maken kunt u het beste kiezen voor gewapend beton! Gewapend beton is sterker en duurzamer dan gewoon beton dankzij de toevoeging van stalen staven, ook wel wapeningsstaal genoemd. Dit betekent dat uw dichtgemaakte convectorput bestand is tegen grote belastingen en lang meegaat. Zo weet u zeker dat uw vloer stevig en veilig is. Gewapend beton biedt extra stabiliteit en voorkomt scheuren en verzakkingen, wat het de goede optie maakt voor het dichten van convectorputten.

Onze werkwijze

Aan de hand van foto’s van de situatie kunnen wij in meeste gevallen een plan van aanpak bepalen en een offerte sturen. Mochten we er dan niet uit komen dan kunnen we altijd nog op locatie langskomen om de situatie te beoordelen. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, dan maken we een afspraak voor de uitvoering. Beton heeft wel een tijdje nodig om te drogen. Ook krimpt beton tijdens het uitharden, waardoor het in vele gevallen mooi is om achteraf nog een cement dekvloer over de betonvloer heen te storten. Ook verbinden we het nieuwe beton met de oude vloer doormiddel van chemische ankers, hierdoor is het net alsof dit beton hier altijd al heeft gezeten!

Convectorput dichtmaken met beton of met hout?

Het beste resultaat wordt behaald wanneer het nieuwe beton gekoppeld kan worden aan een oude betonvloer. Met een houten vloer is het zeker ook mogelijk om de convectorput dicht te maken met beton! Alleen is het dan soms makkelijker om het dicht te maken met hout. Het grootste verschil tussen hout en beton zit dan ook in de duurzaamheid van het materiaal en de klank van de voetstappen. Wanneer een convectorput wordt dichtgemaakt met hout dan kun je vaak het verschil nog horen wanneer daar op gelopen wordt. Als er al een houten verdiepingsvloer ligt dan hoor je dat verschil niet, maar bij een betonnen vloer natuurlijk wel. Daarom is het in die gevallen vaak mooier om het direct met beton te doen.

Voordelen van onze aanpak met het dichtstorten van een convectorput

Voordelen van onze aanpak

Bij debetonboorder.nl hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom staan fijn contact, heldere prijzen en kwaliteit hoog in het vaandel voor ons. We kunnen deskundig advies op maat bieden en luisteren naar uw wensen en eisen om onze werkwijze daar op aan te passen. Met onze snelle service hoeft u niet lang te wachten op een stevige en veilige vloer. Daarnaast gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit om een duurzaam resultaat te garanderen. Ons team heeft jarenlange ervaring in betonwerk, waardoor uw klus snel en naar tevredenheid kan worden afgerond.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Wij doen meer dan alleen het dichtmaken van convectorputten!

Wij leveren ook vakmensen voor klussen zoals trapgaten makendraagmuren verwijderen en mechanische kruipruimte ventilatie. Ook voor andere werkzaamheden in beton of steen kunt u contact met ons opnemen. Hierbij werken wij uiteraard met dezelfde zorgvuldigheid als anders.