Professionele airco Installatie zonder buitenunit (Innova Monoblock installaties)

Naast de verschillende betonwerkzaamheden die wij uitvoeren, hebben wij ook een team dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van airco’s zonder buitenunit, de zogenaamde Monoblock airco’s. Hiervoor gebruiken wij de fluisterstille airco’s van het merk Innova. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het leveren en installeren van de airco’s. Hier vindt u ons assortiment. Wij kunnen deze airco’s op alle verticale muren monteren, zowel betonnen als stenen muren. Ook kunnen wij u helpen met complexere installaties, zoals de installaties door een schuin dak met dakpannen. Indien er in uw situatie geen mogelijkheid is om gaten naar buiten te boren, is de Innova H2O mogelijk een goede oplossing voor u. Deze airco/warmtepomp wordt aangesloten op het waternet, waardoor er geen gaten naar buiten benodigd zijn. Mocht u vragen hebben over de airco’s of de mogelijkheden voor de installaties in uw situatie? Ons team staat voor uw klaar!

professionele Airco installatie Innova monoblock

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

 

Airco plaatsen in bestaande woning

De horizontale airco’s van Innova zijn 55 cm hoog en 101 cm breed, de verticale is 140 cm hoog en 50 cm breed. De ruimte die beschikbaar moet zijn aan de wand zal dus iets groter moeten zijn. Ook moeten de airco’s zeker 6 cm horizontaal van de wand verwijderd zijn, en 12 cm van de vloer of het plafond. Met uitzondering van de Innova H2O moeten de airco’s aan de buitenwand komen te hangen. We zullen daarom met de installatie twee gaten van 15cm doorsnee door de wand boren. Deze zullen wij afwerken met stalen roosters. Een voorbeeld hiervan ziet u in de foto’s hiernaast. Optioneel kunnen wij ook de condenswaterafvoer met een extra gat naar buiten kunnen voeren. Hiervoor rekenen wij geen meerkosten. Installatie van de airco, inclusief montage van de roosters is mogelijk op elke etage. Wij werken altijd met stof en waterafzuiging, en laten altijd alles netjes achter.

professionele Airco installatie Innova monoblock

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

 

Monoblock installatie dakpannen / complexere installaties

Wij kunnen ook de complexere installaties voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld installaties met een dakdoorvoer door dakpannen. Wij denken graag met u mee en zien deze installaties als een leuke uitdaging in ons werk. Mocht u hier vragen over hebben, ons team zit voor u klaar!

professionele Airco installatie dakpannen

 

Kosten monoblock installatie

Voor de standaard installaties van de Innova airco’s aan de wand vragen wij een bedrag van €423,50 inclusief btw in stenen wanden, en €544,50 inclusief btw voor installaties in betonnen wanden. De prijs voor installaties met dakdoorvoeren is afhankelijk van de situatie. Hiervoor en andere bijzondere installaties maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.

Contact opnemen

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • Vakmensen met ervaring

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid