Op zoek naar een Betonzaagbedrijf?

DeBetonboorder.nl is hét betonzaagbedrijf voor heel Nederland. Wij klaren klussen voor de particulier, de MKB’er en voor aannemers. Wij zijn zeer flexibel in de klussen die we kunnen aannemen. Onder andere zijn betonzaagklussen van klein tot middelgroot formaat onze specialisatie. Met kantvriendelijkheid in hoog vaandel bekijken we graag met u naar de beste manier om bij u de betonzaagklus te klaren.

betonzaagbedrijf

Betonzaagbedrijf

Bij het maken van een gat in de muur voor een deur of het maken van ruimte in het plafond voor een trap of een afzuigkap is betonzagen een goede manier van werken. Dat kunnen wij bij u met alle soorten gesteente, in wanden vloeren en plafonds. Bovendien hebben onze vakmensen ruime ervaring in een betonzaagbedrijf. Verder werken zij met het juiste gereedschap en leveren de werkplek netjes op. En onze betonzagers beperken zoveel mogelijk de troep.

Makkelijk en snel

Als betonzaagbedrijf werken we erg snel en makkelijk. U vult via onze site in een paar stappen in wat voor zaagklus u zou willen uitbesteden. Daarna nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden met u door te spreken. Zodra wij een goed beeld hebben geven wij u een gerichte prijs vooraf. Als u akkoord bent komt er vervolgens een ervaren vakman bij u aan de deur. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen of informatie inwinnen.

Eerlijke prijs

Omdat ons personeel bij u uit de buurt komt kunnen we snel iemand naar u toesturen en zijn de reiskosten beperkt. Daarom kunnen wij in veel gevallen binnen een dag na afspraak een vakman sturen. En dat tegen een eerlijke prijs. U krijg van te voren te horen hoeveel de werkzaamheden ongeveer gaan kosten. Als de werkzaamheden zijn voltooid ontvangt u een declaratie. Deze kunt u overmaken of voldoen via iDEAL.

Wat doen wij nog meer

Wij zijn niet alleen een betonzaagbedrijf. DeBetonboorder is gespecialiseerd in betonwerkzaamheden bij mensen thuis. Want ook voor betonboren, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen daarvoor vakmensen aan die gewend zijn om bij particulieren thuis te werken en u altijd vriendelijk te woord zullen staan. Aan de andere kant werken zij ook dagelijks met en voor aannemers.

“DeBetonboorder.nl is een platform waar vraag en aanbod op het gebied van betonboren regionaal wordt gekoppeld.”

Bestel hier

Meer informatie en gelijk bestellen?

Bestel uw betonboorder

Hoe werkt het?

 

 • Bestel

  Vul uw gegevens in en bestel een betonboorder.

 • Agenda

  Geef de datum voor de betonwerkzaamheden aan ons door.

 • Aanbetaling

  Betaal € 50,- voorrijkosten via Ideal. De geboorde gaten worden achteraf met u verrekend.*

 • Bevestiging

  De opdracht wordt binnen 24 uur per email aan u bevestigd.**

 • Uitvoering

  De voor u geselecteerde betonboorder voert de opdracht uit.


Wat doen we bij de betonboorder?

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Wat vinden onze klanten?

 

Vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Ik heb vanmorgen een airconditioning laten plaaten. De heren van de betonboorder waren zeer correct, beleefd en hebben fantatisch werk geleverd. Ook hun werkplek netjes achtergelaten. Complimenten!

Professionals

★★★★★
5 5 1
De betonboorders zijn enthousiast en vooral kundig. Plezierig is de prijs kwaliteit verhouding. Iedere wens wordt van de lippen gelezen en snel vervuld. Van harte aanbevolen!

Top kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Snel, behulpzaam en niet duur.

Meer klantervaringen

Uiteraard willen wij u graag als klant. Daarom willen wij de verhalen van klanten die u voor zijn gegaan graag met u delen.

Lees meer

Schrijf een beoordeling!

Name
Beoordeling

vca-540x283-gr