Betonboren in Alkmaar

Bent u op zoek naar een betonboorder in Alkmaar en regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Debetonboorder.nl is gespecialiseerd in werkzaamheden met beton voor particulieren en mkb’ers, maar we werken ook dagelijks met aannemers. Via ons bestelt u ervaren vakmensen voor diverse klussen in betonboren, betonzagen, betonfrezen, beton slopen . Zelfs met klussen in het koppensnellen zijn we u van dienst.

Betonboringen in Alkmaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Persoonlijk en met aandacht

Wij denken zo goed mogelijk met u mee in alle opzichten. Voordat wij u een offerte op maat bieden, spreken wij de werkzaamheden goed met u door zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Ook bieden wij u een eerlijke prijs. De vakman die wij voor u regelen zal ook tijdens de klus met u meedenken, zodat u altijd de beste oplossingen aangeboden krijgt.

In de buurt

Debetonboorder.nl heeft naast eigen personeel een landelijk netwerk aan specialisten. Omdat we altijd een vakman in de buurt kunnen sturen, kunnen wij erg snel bij u zijn als u ons nodig heeft. Iemand uit de buurt scheelt ook in de kosten, de betonboorder heeft namelijk weinig reiskosten en –tijd.

Specialist in betonwerkzaamheden

Werken met beton is specialistisch werk. Het vergt kunde om dit op de juiste manier en met het juiste gereedschap te doen. Dit scheelt vaak een heleboel werk, maar ook een heleboel troep. Al onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met dit soort werkzaamheden. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat uw klus zo goed mogelijk wordt uitgevoerd.

Klantvriendelijk en netjes

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmensen niet alleen weten wat zij doen, maar dat ze u ook netjes te woord staan en kunnen helpen met al uw vragen. Wij kiezen de medewerkers daarop uit. Daarnaast werken zij altijd met het meest geschikte gereedschap. Hierdoor worden de hoeveelheid stof, lawaai en rotzooi altijd tot een minimum beperkt. Bovendien wordt de werkplek standaard netjes en opgeruimd achtergelaten.

Bestel uw betonboorder

Hopelijk hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor betonboren in Alkmaar en omgeving. Vraag direct een offerte op maat aan. Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met u op om de klus met u door te spreken.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!