Betonboren in Den Haag

Wilt u een ervaren vakman laten betonboren in Den Haag of omgeving? DeBetonboorder.nl is dé specialist in betonboren in uw regio. Wij richten ons op de particulier, het MKB én de aannemer. Voor alle kleine en middelgrote klussen hebben wij een geschikte oplossing voor een eerlijke prijs. Daarom loont het om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Betonboren in Den Haag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Betonboren in Den Haag

U kunt via onze site een betonboorder bestellen. Wij werken voornamelijk met eigen personeel en hebben daarnaast een uitgebreid netwerk met vakmensen die ruim ervaren zijn met betonboren in Den Haag en omstreken. Daardoor kunnen wij snel plannen en blijven de reiskosten laag. In veel gevallen lukt het ons om binnen twee dagen een betonboorder voor u te regelen.

Gerichte prijs

Van het begin van een klus tot aan het einde denken wij zo goed mogelijk met u mee. Als u wilt betonboren in Den Haag en u bestelt een vakman bij ons nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij spreken de werkzaamheden zorgvuldig met u door zodat we u vooraf een gerichte prijs kunnen offreren. De standaardprijs voor een betonboorklus is 150 euro. Voor grotere klussen kan die prijs uiteraard hoger uitvallen. U ontvangt achteraf een factuur met het volledige bedrag.

Klantvriendelijk en klantgericht

Wij werken zo klantgericht mogelijk. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Van begin tot eind proberen wij goed met u mee te denken over de beste oplossingen, maar ook over gebruik van het juiste gereedschap. Nevenschade door water en stofvorming houden we zo beperkt mogelijk. De vakman die aan de deur verschijnt zal zo netjes mogelijk te werk gaan.

Vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. Binnen 24 uur krijgt u reactie. Naast betonboren zijn wij ook gespecialiseerd in betonzagen, betonfrezen, beton slopen en in koppensnellen.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!