Betonboorder in Hoofddorp

Wij zijn dé specialist voor betonboren in Hoofddorp en omgeving. Als u op zoek bent naar een betonboorder of iemand die kan betonzagen, betonfrezen, beton slopen of kan koppensnellen: wij hebben ruime ervaring en expertise en kunnen dat regelen voor een eerlijke prijs.

Betonboorder in Hoofddorp

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Betonboorders in Hoofddorp

Onze betonboorders in Hoofddorp richten zich op de particulier, de MKB’er en de aannemer. Met het juiste gereedschap en een klantgerichte blik worden uw werkzaamheden efficiënt en netjes uitgevoerd. Wanneer het ons niet lukt om eigen personeel te sturen, hebben wij een uitgebreid netwerk van boorders in Hoofddorp zodat de klus alsnog middels onze vertrouwde service geklaard kan worden.

Kleine en middelgrote klussen

Betonboren in Hoofddorp doen wij in feite bij alle kleine en middelgrote klussen. Denk daarbij aan een gat voor een afzuigkap, een sleuf voor leidingen, een trap- of deurgat of veel andere toepassingen. Wij kunnen overweg met alle soorten gesteenten en beton. Door de juiste keuze aan gereedschap doen wij ons best de nevenschade door stof en water zoveel mogelijk te beperken. Onze vakmannen voeren de werkzaamheden netjes en secuur uit, zodat het keurig aansluit bij de volgende werkzaamheden.

Makkelijk en klantgericht

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Dit doen wij door het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt via de offerteknop direct een betonboorder aanvragen. Na het versturen nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden door te spreken. Hier proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken. De vakman aan de deur zal dat ter plaatse ook doen.

Prijsstelling

Op basis van de doorgesproken opdracht maken wij vrijblijvend een overzichtelijk geprijsde offerte voor u op. Deze richtprijs wordt meestal vooraf aan u bekendgemaakt. Als de opdracht uitgevoerd is krijgt u de factuur die, indien u wenst, makkelijk betaald kan worden via iDEAL. Wanneer het om een standaard opdracht gaat, bedragen de kosten €150,- exclusief btw. Na uw akkoord kan de betonboorder in veel gevallen de volgende dag al bij u aan de deur staan.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!