Betonboorder in Utrecht

Voor een betonboorder in Utrecht of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle kleine en middelgrote klussen voor u aan en zijn er speciaal voor u als particulier, mkb’er en aannemer. Naast betonboren zijn wij ook specialist op het gebied van betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen.

Betonboorder in Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Vakmensen

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze mensen ruime ervaring hebben met werkzaamheden in het beton. Wij hebben zelf betonboorders uit Utrecht in dienst, maar daarnaast werken wij ook samen met specialisten waarvan wij zeker weten dat zij de klus voor u kunnen klaren. Door gebruik te maken van dit netwerk en ons eigen personeel hebben wij altijd binnen korte termijn een betonboorder uit de buurt voor u klaarstaan, vaak al de volgende dag.

Specialistisch

Werken met beton is intensief en specialistisch werk. Dat begint bij het gebruik van het juiste gereedschap en natuurlijk de manier waarop. Door goed gebruik gaat de klus makkelijker en sneller. Bovendien helpen wij u graag de hoeveelheid stof en waar mogelijk ook het geluid zoveel als mogelijk te beperken. Onze mensen werken netjes, met zorg en uiterst precies. De volgende vakman kan direct erna aan de slag.

Persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact van het begin tot het einde van de werkzaamheden. Als u informatie of een offerte bij ons aanvraagt nemen wij binnen 24 uur persoonlijk contact met u op om de klus door te spreken. Hoe beter wij met u afspreken wat er moet gebeuren, hoe beter wij u vooraf een aanbod op maat kunnen bieden. Op persoonlijke titel zullen wij alle contact met u onderhouden, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Klantgericht

Ook de betonboorder bij u aan de deur in Utrecht zal u vriendelijk en klantgericht te woord staan. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Zowel vooraf als tijdens de klus zullen onze mensen hun uiterste best doen om met u mee te denken en zo voor u tot het beste resultaat te komen.

Offerte

Wij hopen u ervan te kunnen overtuigen dat wij de beste zijn in het uitvoeren van uw werkzaamheden. Graag bieden wij u een offerte op maat voor een eerlijke prijs. Deze kunt u makkelijk en overzichtelijk aanvragen. Wij horen uiteraard graag van u.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!