Betonboorder in Amsterdam

Onze specialisten bieden uitkomst voor al uw kleine en middelgrote klussen op het gebied van betonboren, betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen. En dat voor een eerlijke prijs. Naast particulieren en het mkb werken wij ook graag samen met aannemers. Bij ons kunt u een gespecialiseerde betonboorder in Amsterdam inhuren voor al deze werkzaamheden. Dat maakt ons dé betonhoorder in de regio. Hieronder kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, wij nemen dan binnen 24 uur persoonlijk contact met u op.

Betonboorder in Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Wij zijn dé betonhoorder voor heel Nederland

Debetonboorder.nl heeft vaak kleine en middelgrote werkzaamheden bij particulieren of bedrijven in het mkb. Maar ook klussen voor aannemers behoren tot het dagelijks werk. Doordat wij met eigen personeel werken kan de vakman die volgens afspraak bij u voor de deur staat snel bij u zijn. Omdat wij gewend zijn de kleinere klussen te klaren, kunnen wij u van tevoren een eerlijke prijs op maat bieden.

Wij werken netjes en met ervaren vakmensen

De vakmensen die uw werkzaamheden via ons verrichten hebben jarenlange ervaring in het werken met beton. Zij weten uitstekend hoe de klussen werken. Ze hebben het juiste gereedschap en gaan netjes met hun werkplek om. Wij stellen daar strenge eisen aan. Het opruimen en netjes achterlaten van de werkplek behoort standaard tot onze werkzaamheden. Dan heeft u nergens omkijken naar en de volgende vakman kan direct aan de slag.

Wij werken met allerlei soorten gesteente met het beste gereedschap

Werkzaamheden in alle soorten gesteente en beton is via ons goed mogelijk. Afhankelijk van de klus kiezen wij het beste gereedschap. Daardoor duurt uw klus niet langer dan nodig is. Ook denken we daarbij aan de neveneffecten van de betonklus. Zo proberen wij bijvoorbeeld om de hoeveelheid stof zo beperkt mogelijk te houden.

Wij denken graag met u mee

Behalve het bieden van vakmanschap, staat meedenken over de beste oplossingen van het begin tot het einde van de werkzaamheden bij ons centraal. Wanneer u een offerte aanvraagt nemen wij binnen 24 uur persoonlijk contact met u op. Wij spreken dan alles wat bij u moeten gebeuren door. De vakman aan de deur is ook bereid om met u mee te denken over de oplossingen. Hij zal u altijd vriendelijk en klantgericht te woord staan.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • Vakmensen met ervaring

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!