Betonboren in Rotterdam

DeBetonboorder.nl is hét adres voor het bestellen van een vakman voor betonboren in Rotterdam en omgeving. Bij het aanleggen van een nieuwe keuken of badkamer zijn er veel boorwerkzaamheden voor bijvoorbeeld de aanleg van een afzuigkap, afzuiging in een badkamer, toilet of kachel. Wij richten ons specifiek op betonklussen in heel Nederland en klaren elke kleine en middelgrote klus op een nette en specialistische manier.

Betonboren in Rotterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Betonboren in Rotterdam

Wij werken met eigen personeel, maar we hebben ook een netwerk van ruim ervaren betonboorders in Rotterdam. Doordat wij regionaal te werk gaan kunnen wij binnen zeer korte termijn een vakman voor u regelen zonder veel reiskosten. In veel gevallen staat de vakman binnen twee dagen bij u aan de deur. Dat geldt overigens ook voor een betonzager, een betonfrezer of een beton sloper.

Klantvriendelijk en netjes

Klantvriendelijkheid en netheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat merkt u aan onze specialisten. Want zij hebben het juiste gereedschap bij zich. Zij kunnen zo net mogelijk werken en houden rekening met beperking van de hoeveelheid vrijkomende stof of nevenschade door water. Bovendien denkt de vakman die het betonboren in Rotterdam uitvoert altijd met u mee over hoe een klus het best kan worden aangepakt.

Eerlijke prijs

Wij berekenen u een eerlijke prijs. Bovendien geven wij u vooraf een richtprijs. Deze wordt bepaald door de omvang van de klus. Wij rekenen standaard 150 euro voor betonboren, maar dat kan oplopen indien de klus groter of impactvoller wordt. Om te weten wat het u gaat kosten is het zaak dat wij zo goed mogelijk weten wat de werkzaamheden inhouden. Zo zorgen wij ervoor dat het beste gereedschap paraat is tegen een zo laag mogelijke prijs.

Vrijblijvend contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie. Wij streven naar maximaal tevreden klanten. Vanaf het moment dat u contact opneemt tot aan het einde van de werkzaamheden zullen wij ons uiterste best doen om met u mee te denken en zo voor u tot het beste resultaat te komen.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!