Betonboren in Haarlem

Voor betonwerkzaamheden in de buurt van Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist voor klussen als het slopen van beton, betonzagen, betonfrezen en betonboren in Haarlem en omgeving. Wij denken graag met u mee over uw klus en voeren werkzaamheden uit voor een vooraf afgesproken en eerlijke prijs. Via deze pagina kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur bellen wij u persoonlijk op om de werkzaamheden met u door te spreken.

Betonboren in Haarlem

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Wij voeren kleine en middelgrote werkzaamheden uit

Debetonboorder.nl is er voor de particulier, het MKB-bedrijf en de aannemer. Wij vinden het zeer belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen en van advies te kunnen voorzien. De vakman die bij u langs komt behoort tot ons eigen personeel en is daardoor snel beschikbaar. De kleinere klussen zijn wij gewend aan te nemen en daarom kunnen wij u van tevoren een eerlijke prijs offereren.

Wij hebben ervaren vakspecialisten

Wij stellen strenge eisen aan de vakmensen die voor ons werken. Zo heeft elke vakman jarenlange ervaring in het werken met beton voordat hij bij u aanbelt. De betonspecialist weet precies hoe hij de dingen moet aanpakken, heeft het beste gereedschap en gaat netjes met de werkplek om. Al die aspecten hebben bij ons de prioriteit.

Wij zijn netjes en klantvriendelijk

Behalve ruime ervaring in het vak, vinden we het belangrijk dat onze mensen uitblinken in klantvriendelijkheid. De vakman staat u graag te woord en zorgt ervoor dat de werkplek na de klus netjes wordt achter gelaten. Dit behoort standaard tot de werkzaamheden. In veel gevallen kan een volgende vakman direct aan de slag. Hoe dat in uw geval gaat spreken wij graag met u door bij het opstellen van een offerte.

Wij werken zo snel als mogelijk

Voor werkzaamheden in praktisch alle soorten gesteente kunt u ons inschakelen. Op basis van de met u doorgesproken klus kiezen wij het meest geschikte gereedschap, zodat uw klus zo snel en net mogelijk wordt uitgevoerd. Wij proberen de hoeveelheid stof en nevenschade tot een minimum te reduceren.

Wij willen met u meedenken

Van het begin tot het einde van de klus denken wij met u mee. Dat begint bij het opstellen van de offerte. Nadat u contact met ons heeft opgenomen bellen wij u binnen 24 uur. Dan spreken we met u door wat uw klus precies inhoudt en waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook de vakman aan de deur is perfect in staat met u mee te denken over de beste oplossingen. Zo staan we u op elk ogenblik graag klantgericht te woord.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!