Betonboorder in Almere

Wij zijn dé betonboorder in Almere en omstreken. Gaat u verbouwen en heeft u hulp nodig bij betonwerkzaamheden? Dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn er voor de particulier, het MKB en de aannemer. Aangezien de vakman bij u uit de buurt komt kunnen we u snel en tegen een eerlijke prijs helpen.

Betonboorder in Almere

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Vakwerk

DeBetonboorder.nl biedt vakwerk op het gebied van betonboren, beton slopen, betonfrezen en betonzagen. Wij hebben eigen personeel en werken met een netwerk van specialisten met ruime ervaring. Zij weten als geen ander hoe zij te werk moeten gaan. Zo kan de betonboorder in Almere het best een klus geklaard krijgen.

Klantgerichte vakmensen

Als u bij ons een betonboorder bestelt kunt u rekenen op klantvriendelijkheid. Onze betonboorders zijn gewend de kleine en middelgrote klussen uit te voeren. Bijvoorbeeld denken zij graag met u mee over hoe dit zo goed, makkelijk en netjes mogelijk kan gebeuren. Daar kunt u op vertrouwen. Zij werken met het beste gereedschap. Nevenschade door stof, water of geluid wordt zoveel mogelijk beperkt. Ook hier denken we graag met u mee over de beste maatregelen.

Makkelijk geregeld

U neemt gemakkelijk contact met ons op. Daarna laten wij binnen 24 uur van ons horen en spreken we de werkzaamheden met u door. Het is belangrijk dat wij zo goed mogelijk weten wat er moet gebeuren. Op basis daarvan doen wij u gericht een aanbod. Als u dat accepteert plannen we samen in wanneer de vakman bij u aan de deur staat. Een betonboorder kan in Almere vaak al binnen een dag op de stoep staan.

Eerlijke prijs

Onze basisprijs is 150 euro excl. BTW. De standaard kleine klussen kunnen wij hiervoor al aannemen. Bij wat uitgebreidere werkzaamheden kan dit bedrag oplopen. Van tevoren proberen wij u zo precies mogelijk een gericht aanbod te doen. Achteraf ontvangt u van ons een factuur die u kunt overmaken of makkelijk kunt voldoen via iDEAL.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij hopen uiteraard dat u geïnteresseerd bent geraakt in onze diensten. Via deze pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen. Vervolgens komen we graag met u in contact om te kijken naar de beste en makkelijkste oplossingen voor uw betonwerk.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze prioriteiten

100% klanttevredenheid

Ervaren vakmensen

Klantgerichte aanpak

Eerlijke prijzen

Meedenkend

Ook de kleine klussen


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!