Betonboorder in Zaandam

Bent u thuis, op het werk of voor een klant op zoek naar een betonboorder in Zaandam of omgeving? Bij DeBetonboorder.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn dé betonboorspecialist speciaal voor heel Nederland. Onze ruim ervaren vakmensen klaren graag de kleine of middelgrote klus voor u als particulier, MKB of aannemer.

Betonboorder in Zaandam

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Snelle service

Voor alle werkzaamheden op het gebied van betonboren, betonzagen, betonfrezen of beton slopen hebben wij goede specialisten in huis. Via ons eigen personeel en ons secuur opgebouwde netwerk hebben we altijd een betonboorder in Zaandam voor u paraat. Als het nodig is kan hij in veel gevallen al na een dag bij u op de stoep staan.

Betonboorder in Zaandam

Klantgericht werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat wij de werkzaamheden kunnen uitvoeren op een voor u zo makkelijk mogelijke manier. Hieronder kunt u direct contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op, spreken de klus door en zorgen dat er op het afgesproken moment een vakman naar u toe komt. Dit kan wanneer dat nodig is al de volgende dag zijn.

Wij bieden vakwerk

Natuurlijk staat de klant centraal in onze communicatie, maar ook in ons werk vinden we dat belangrijk. De vakman staat u vriendelijk te woord en werkt netjes, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft en de klus zo snel mogelijk is geklaard. Ons personeel werkt met het beste gereedschap. Daardoor is het werk snel gebeurd en zijn de neveneffecten zoals stofvorming en geluidsoverlast beperkt tot een minimum.

Eerlijk geprijsd

Natuurlijk scheelt het in de prijzen dat de betonboorder uit eigen personeel of omgeving Zaandam komt. Maar door uw klus goed met u door te nemen en slimme planning bieden we u een eerlijke prijs. Voor een standaardklus betaalt u slechts 150 euro. Dat is uiteraard wel afhankelijk van de hoeveelheid werk, maar vooraf doen we u een aantrekkelijk aanbod. Als de werkzaamheden zijn voltooid ontvangt u achteraf een factuur die gemakkelijk via iDEAL te voldoen is.

Vrijblijvende offerte

Wij hopen u ervan te overtuigen dat wij werkzaamheden met beton voor u goed kunnen uitvoeren. U kunt op een eenvoudige manier en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij nemen uw aanvraag uiteraard graag in behandeling.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!