4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Muur zagen +5 tips

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Het zagen in een muur kan een aardig karwei zijn. Graag geven we u enkele tips over hoe u in een muur zagen het best kunt aanpakken en waar u dan in veel gevallen op moet letten. Zo kunt u veilig en goed werk verrichten en kunnen veel ongelukken worden voorkomen. Uiteraard staan ook onze betonboorders voor u klaar om de klus te klaren. Betonzagen is een van onze specialiteiten.

Tip: Inspecteer de muur

Er zijn natuurlijk talloze soorten muren en nog eens talloze soorten doeleinden waarom een muur gezaagd moet worden. Maar over het algemeen is het van belang om te inspecteren of het gaat om een dragende muur. Wanneer dit het geval is, zou het kunnen dat het nodig is om het plafond te ondersteunen. De muur zal namelijk verzwakken als erin wordt gezaagd. Daarom is stutten nodig om de kans op instorten te verkleinen. Natuurlijk is er een verschil of het gaat om een deur of om een klein raam. Echter, in alle gevallen wordt de muur zwakker. Deze is het sterkst als hij heel is.

Is de muur niet dragend? Dan hoeft u zich bij het muur zagen geen zorgen te maken om het plafond of het dak. Let er wel op dat de muur zelf nog steeds zwakker kan worden. Dat kan instabiliteit tot gevolg hebben.

Tip: Let op leidingen

Het is natuurlijk vervelend als de werkzaamheden gestoord worden door stroomuitval, rondspuitend water of erger, een gaslek. Dat is te voorkomen. Vaak zijn leidingen weggewerkt in muren. Het is dan dus van tevoren lastig te zien of ze op de gewenste zaagplek zitten. De aanwezigheid van stopcontacten, schakelaars of bijvoorbeeld radiatoren verraden dat er leidingwerk in de buurt is. Leidingzoekers zijn niet altijd even betrouwbaar en kunnen daarnaast in een betonnen wand de aanwezigheid van leidingen niet uitsluiten.

Tip: Gebruik het juiste gereedschap

Zoals gezegd is de ene zaagklus de andere niet. Het is lastig in het algemeen te zeggen welke zaag het best voor uw klus gebruikt kan worden. Maar een dikke betonnen muur zagen is een ander verhaal dan een wand van gipsplaat. Voor het een is dus ook ander gereedschap nodig dan voor het ander. Voor binnenmuren wordt vaak gebruik gemaakt van een doorslijpmachine. Vaak is het aan de orde dat de muur aan twee kanten wordt ingezaagd voordat hij doorgeslepen is. Vraag voor uw specifieke klus advies over het juiste gereedschap.

Tip: Veiligheid bij muur zagen

Betonzagen is specialistisch werk. Wij kiezen ervoor om te werken met vakmensen die precies weten wat ze doen. Zij kunnen daardoor snel en goed werk leveren. Al onze zagers hebben minimaal zes jaar ervaring in de wereld van het betonzagen. Wij vinden het bovendien belangrijk dat zij klantvriendelijk zijn en weten wat de klant prettig vindt.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Tip: Voorkom onnodige rotzooi

We maken over het algemeen gebruik van een stofzuiger en een stofscherm. Dat voorkomt een heleboel rotzooi in de rest van het huis. Het openzetten van ramen en deuren in de buurt van de zaagplek kan ook helpen de hoeveelheid neerdalend stof te minimaliseren. Soms wordt er water gebruikt tegen rond dwarrelende stofdeeltjes. Daartegen helpt het goed, maar ook water geeft nevenschade. Bijvoorbeeld boven een dure parketvloer kan gebruik van water geen handige oplossing zijn.

Muur zagen door een ervaren vakman?

Wij kunnen ons voorstellen dat u de werkzaamheden liever laat uitvoeren door een ervaren vakman. Deze kan u snel en goed van dienst zijn. Bovendien zijn de werkzaamheden dan vaak sneller uitgevoerd. Muren zagen is onze specialiteit. DeBetonboorder.nl werkt uitsluitend met betrouwbare en vriendelijke mensen. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn om uw klus het best uit te voeren.

Duidelijke prijs en snel ter plaatse

Wij werken door het gehele land, met eigen personeel en vakmensen uit uw buurt. Deze zijn daarom vaak snel ter plaatse en hebben weinig reiskosten. Via onze website kunt u eenvoudig een vakkundige betonboorder bestellen. Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden door te nemen. Daarna volgt een vrijblijvende offerte op maat. Wanneer deze akkoord is spreken we met u een datum en tijd af om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Achteraf ontvangt u de factuur.

Onze diensten

Hopelijk hebben we u kunnen interesseren in onze diensten. Behalve asfalt zagen richten wij ons ook op andere gesteenten en beton. Ook daarbij kunnen we u als geen ander van dienst zijn. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van betonborenbetonfrezen, dakramen plaatsen en beton slopen. Bij het plaatsen van een nieuw bouwwerk kunnen we u ook helpen met het koppensnellen. Neem hieronder geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden u uiterlijk binnen 24 uur.

FAQ

Ik weet niet of het constructief verantwoord is om wand of vloersparing te zagen, kunt u mij hierbij helpen?

Zeker! Wij kunnen vaak aan de hand van foto’s al bepalen of er zomaar een gat in de wand of vloer gemaakt kan worden. Het maken van het gat is altijd mogelijk, alleen soms is er staal voor nodig om de vloer of wand te ondersteunen zodra het gat er in zit. Hiervoor hebben wij goedgekeurde standaardoplossing. Indien het gaat om grotere gaten of afwijkende situaties kunnen wij dit samen met een constructeur.

Kunt u ook een constructieberekening voor mij maken?

Zeker! Echter is een constructieberekening niet altijd nodig. In sommige gevallen vereist de VVE of de gemeente een constructieberekening. Wij hebben een vaste constructeur waarmee wij werken. Vaak is de constructieberekening binnen een week binnen.

Komt er iemand langs om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. In de meeste gevallen kunnen wij een offerte maken zonder langs te komen. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken.

Kunt u een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Onze kracht

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project