Asfalt boren

DeBetonboorder.nl kan u gemakkelijk en snel helpen met werkzaamheden zoals beton of asfalt boren. Wij beschikken over eigen personeel bestaande uit zeer ervaren vakmensen. Bovendien vinden wij goed klantcontact vooraf belangrijk. Wij voeren uw boorklus in asfalt uit voor een eerlijke prijs.

Asfalt boren

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Asfalt boren

Boren in asfalt is een lastige klus die vaak het best door een specialist kan worden uitgevoerd. Asfalt is hard materiaal. In tegenstelling tot beton gaat het asfalt smelten, zeker bij het boren van grotere gaten. De boor zal snel vollopen en flink warm worden. De truc is om voldoende te koelen. Dan zal het asfalt minder smelten en de boor minder snel vollopen met gesmolten asfalt. 

Onze werkzaamheden

Net als bij onze werkzaamheden in het betonboren nemen wij zowel kleine als wat grotere klussen aan. Wij kunnen gaten maken van 4 millimeter tot 35 centimeter aan doorsnede. Groter gaten zijn ook mogelijk, echter dient dit wel op aanvraag te gebeuren. Zowel voor de aannemer als voor de particulier en de MKB’er nemen wij klussen aan.

Professioneel gereedschap

Asfalt boren gaat het snelst met het beste gereedschap. Hiervoor kunnen we gebruikmaken van een paar soorten machines. Het meest gebruikt zijn hiervoor de handboor en een boor met statief. Als er krachtstroom aanwezig is hebben we ook apparatuur die daarop aangesloten kan worden. Daarmee hebben we nog meer vermogen en kunnen we sneller gaten boren. Een derde categorie is hydraulisch, dat is boren op oliedruk. Welke machine het meest geschikt is hangt af van de grootte van de werkzaamheden en van de aanwezigheid van voorzieningen als stroom en water. Deze factoren nemen we graag van tevoren met u door. 

Snelle levering

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur te woord wordt gestaan. Aangezien wij werken met eigen personeel door heel Nederland kunnen we al enkele dagen nadat u een aanvraag heeft gedaan bij u aan de slag.

Ervaren en klantgericht personeel

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze mensen. Al onze betonboorders hebben ruime ervaring. Niet alleen van tevoren denken we graag met u mee en staan we u goed en snel te woord. Ook de vakman zal zijn best doen de werkzaamheden zo goed en net mogelijk uit te voeren. Hij heeft hierbij oog voor u en staat u in alles netjes te woord. Na de werkzaamheden zal de werkplek opgeruimd en bezemschoon worden achtergelaten. Eventueel overgebleven puin zal op een met u afgesproken plaats worden verzameld. 

Eerlijke prijs

Voordat wij bij u arriveren spreken we de werkzaamheden goed met u door. Op basis daarvan offreren we u een gerichte prijs. Als deze akkoord is gaan we starten met de werkzaamheden. Ons starttarief is €150. Voor dat bedrag kunnen we kleine klussen al uitvoeren. Het grotere werk zal uiteraard wat duurder uitpakken. Na afloop van de werkzaamheden sturen we u een factuur.

Wij doen meer dan asfalt boren alleen

Behalve asfalt boren, kunnen we boorwerkzaamheden leveren in alle soorten beton en (natuur)steen. Daarnaast zijn wij ook specialist in betonzagen, betonfrezen en beton slopen. Onze hulp is in te roepen bij tal van werkzaamheden in muren, plafonds en vloeren. Dat gaat van vloeren schuren tot aan een kruipruimte ventileren.

Contact opnemen

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • Vakmensen met ervaring

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid