Asfalt boren

DeBetonboorder.nl kan u gemakkelijk en snel helpen met werkzaamheden zoals beton of asfalt boren. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van zeer ervaren vakmensen. Bovendien vinden wij goed klantcontact vooraf belangrijk. Wij voeren uw boorklus in asfalt uit voor een eerlijke prijs.

Asfalt boren

Asfalt boren

Boren in asfalt is een lastige klus die vaak het best door een specialist kan worden uitgevoerd. Asfalt is hard materiaal. In tegenstelling tot beton gaat het asfalt smelten, zeker bij het boren van grotere gaten. De boor zal snel vollopen en flink warm worden. De truc is om voldoende te koelen. Dan zal het asfalt minder smelten en de boor minder snel vollopen met gesmolten asfalt. 

Onze werkzaamheden

Net als bij onze werkzaamheden in het betonboren nemen wij zowel kleine als wat grotere klussen aan. Wij kunnen gaten maken van 4 millimeter tot 35 centimeter aan doorsnede. Groter gaten zijn ook mogelijk, echter dient dit wel op aanvraag te gebeuren. Zowel voor de aannemer, als voor de particulier en de MKB’er nemen wij klussen aan.

Professioneel gereedschap

Asfalt boren gaat het snelst met het beste gereedschap. Hiervoor kunnen we gebruikmaken van een paar soorten machines. Hierbij zijn de handboor en een boor met statief het meest gebruikt. Als er krachtstroom aanwezig is hebben we ook apparatuur die daarop aangesloten kan worden. Daarmee hebben we nog meer vermogen en daardoor kunnen we sneller gaten boren. Een derde categorie is hydraulisch, dat is boren op oliedruk. Welke machine het meest geschikt is hangt af van de grootte van de werkzaamheden en van de aanwezigheid van voorzieningen als stroom en water. Deze factoren nemen we graag van tevoren met u door. 

Snelle levering

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen onderaan deze pagina. Wij zorgen ervoor dat wij u binnen 24 uur te woord staan. Aangezien wij werken met eigen personeel en een netwerk van ervaren externe vakmensen regelen wij altijd iemand bij u in de buurt. Zo werken wij door heel Nederland. Omdat we mensen in de buurt kunnen regelen, zijn zij snel inzetbaar en dat scheelt in de kosten. Vaak kunnen we al enkele dagen nadat u een aanvraag bij ons deed bij u aan de slag.

Ervaren en klantgericht personeel

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze mensen. Al onze betonboorders hebben ruime ervaring. Niet alleen van tevoren denken we graag met u mee en staan we u goed en snel te woord. Ook de vakman zal zijn best doen de werkzaamheden zo goed en net als mogelijk uit te voeren. Hij heeft hierbij oog voor u en staat u in alles netjes te woord. Na de werkzaamheden zal de werkplek opgeruimd en veegschoon worden achtergelaten. Eventueel overgebleven puin zal op een met u afgesproken plaats worden verzameld. 

Eerlijke prijs

Voordat wij bij u arriveren spreken we de werkzaamheden goed met u door. Op basis daarvan offreren we u een gerichte prijs. Als deze akkoord is gaan we starten met de werkzaamheden. Ons starttarief is €150. Voor dat bedrag kunnen we kleine klussen al uitvoeren. Het grotere werk zal uiteraard wat duurder uitpakken. Na afloop van de werkzaamheden sturen we u een factuur.

DeBetonboorder.nl

Behalve asfalt boren, kunnen we boorwerkzaamheden leveren in alle soorten beton en (natuur)steen. Daarnaast zijn wij ook specialist in betonzagen, betonfrezen en beton slopen. Onze hulp is in te roepen bij tal van werkzaamheden in muren, plafonds en vloeren. Dat gaat van vloeren schuren tot aan een kruipruimte ventileren.

Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op. Wij behandelen uw aanvraag binnen 24 uur met zorg. Wij horen graag van u.

Bestel uw betonboorder

Vraag vrijblijvend een offerte op maat of meer informatie aan.

Bestel uw vakman!

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze prioriteiten

100% klanttevredenheid

Ervaren vakmensen

Klantgerichte aanpak

Eerlijke prijzen

Meedenkend

Ook de kleine klussen


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Contact opnemen