Leidingen in een muur frezen

Bent u aan het verbouwen? Wilt u extra verwarmingen of stopcontacten plaatsen, of op een ander manier lelijke leidingen in de muur weg werken? Dan bent u bij DeBetonboorder.nl aan het juiste adres. Wij werken met eigen personeel en een breed netwerk van echte vakmensen. Zij kunnen als geen ander op een snelle en nette manier al uw leidingen in een muur frezen. Zo kunnen kabels en buizen onzichtbaar gemaakt worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Leiding laten frezen door een vakman van DeBetonboorder.nl

Het frezen goed, secuur en zonder veel stof uitvoeren vergt kennis en kunde. Wij voeren de klus uit met het beste gereedschap, waardoor de werkzaamheden niet langer duren dan nodig is. Bovendien zorgen we naast stofreductie voor een nette en opgeruimde werkplek na afloop. De volgende vakman kan direct aan de slag.

Debetonboorder.nl is dé specialist in betonwerkzaamheden. Naast betonfrezen behoren betonboren, beton slopen, betonzagen en koppensnellen ook tot onze specialiteit.

Uw vakman in de buurt

DeBetonboorder.nl beschikt over eigen personeel en een landelijk dekkend netwerk van specialisten in betonwerk. In ons netwerk selecteren we een ervaren vakman bij u uit de buurt die voor u in plafonds, vloeren en muren kan frezen.

Aangezien hij uit de buurt komt kan hij op korte termijn bij u aanbellen en bent u bovendien voordelig uit qua reiskosten. Al onze betonfrezers hebben ruime ervaring in de wereld van beton.

Klantvriendelijkheid

Naast dat wij de freesklus met het beste gereedschap en de meeste precisie voor u uitvoeren, vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Als u via onze website een aanvraag doet, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden met u door te spreken en een eerlijke prijs op maat te kunnen geven.

Wij denken zo goed mogelijk met u mee over wat er moet gebeuren. Ook de vakman aan de deur zal u keurig te woord staan. De klus wordt op een voor u zo prettig mogelijke manier en in goed overleg uitgevoerd.

Netjes de leidingen in uw muur laten frezen

Als echte vakmannen weten onze mensen precies hoe ze op nette en precieze wijze leidingen in een muur kunnen frezen. Voor het frezen of slijpen van sleuven en leidingen wordt gebruik gemaakt van een muurfrees. Deze bestaat uit twee slijpschuiven. Met het gereedschap kan een strook in een muur gehakt worden, waardoor groeven met een zelf te bepalen diepte gecreëerd worden. Op deze wijze kunnen onze vakmannen leidingen in een muur frezen.

Bestel direct uw vakman

Wanneer u onze hulp goed kunt gebruiken, kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierbij kiest u de datum waarop u de leidingen in uw muur wilt laten frezen, dan proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met de door u opgegeven voorkeursdatum.

Na persoonlijk overleg met u komt de specialist bij u langs om de gevraagde dienst voor u uit te voeren. De kosten worden meestal vooraf bekend gemaakt. Via onze website kunt u ook de prijs berekenen. Als de opdracht uitgevoerd is krijgt u de factuur die, indien u wenst, betaald kan worden met iDEAL. Wanneer het om een standaard opdracht gaat, bedragen de kosten €150,- exclusief btw.

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid


Wat kunnen wij?

Betonboren Amsterdam

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen Amsterdam

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Amsterdam

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Amsterdam

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Meer informatie over sleuven frezen of slijpen?

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in op onze website. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!