Gat boren voor afzuigkap

Wilt u een gat laten boren voor een afzuigkap? Of gewoon een gat voor afzuiging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij boren dagelijks gaten bij particulieren thuis. Hiervoor hebben wij de juiste afzuigapparatuur zodat de omgeving netjes en schoon blijft. Voor het boren van een gat inclusief voorrijkosten vragen wij €150,- excl. BTW.

In de meeste gevallen zal ons eigen personeel bij u langskomen om het gat bij u te boren. Naast ons personeel werken wij met een netwerk van betonboorders en betonboorbedrijven die wij in kunnen schakelen. Hierdoor kunnen wij extra flexibel werken.

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in!

Na het invullen van het aanvraag formulier zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden om een definitieve datum en tijd af te spreken.

Aanvraag formulier

 

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Adres (van de werkzaamheden)

  Plaats (van de werkzaamheden)

  Onderwerp*

  Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de werkzaamheden*

  Welke datum heeft uw voorkeur? (Optioneel)

   

  Indien van toepassing graag één of meerdere foto's van de situatie (max 10 MB per bestand)


   

  Hoe werkt het?

  • Bestel

   Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

  • Agenda

   Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

  • Bevestiging

   Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

  • Uitvoering

   De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

  • Betalen

   Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

  gat boren afzuigkap

  Betonwerkzaamheden voor particulier, aannemer en mkb

  Wij richten ons op een breed scala aan betonklussen door heel Nederland. Via eigen personeel en een landelijk netwerk van betonboorders kunnen we u snel en klantgericht van dienst zijn met tal van klussen, zoals een gat boren voor een afzuigkap. Uiteraard zijn er ook tal van andere klussen die we netjes en goed voor u kunnen klaren.

  Gat boren voor afzuiging

  Wij boren gaten voor afzuiging en afzuigkappen, altijd met het juiste gereedschap en goede expertise. Wij maken gebruik van speciale boren waarmee we water en stof afzuigen dat vrij komt zoveel mogelijk af kunnen zuigen. Daarnaast heeft de vakman die u via ons bestelt ruime ervaring. Dat vinden wij belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat de klus niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Ook houdt de vakman rekening met stofreductie en eventuele beperking van andere vormen van overlast.

  Makkelijk en snel geleverd

  Als u nu een aanvraag bij ons doet kunnen we er in veel gevallen voor zorgen dat er binnen enkele dagen een specialist voor uw afzuigkap klaarstaat. In ieder geval nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Wij nemen de werkzaamheden zorgvuldig met u door, zodat precies duidelijk is wat er moet gebeuren. Op basis daarvan bieden we u ook een gerichte offerte zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

  Onze werkzaamheden

  Uiteraard bestaat ons werkveld uit meer dan alleen het gaten boren voor afzuigkappen. Wij zijn specialist op het gebied van betonboren, beton slopen, betonfrezen en betonzagen. Ook voor koppensnellen bent u bij ons aan het juiste adres. Geïnteresseerd? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Onze kracht

  • 100% vakmensen

  • Inclusief afvoer van puin

  • Nauwelijks stofvorming

  • Flexibele service

  • Uitstekende klanttevredenheid