Diamantboringen prijzen

DeBetonboorder.nl is hét adres voor al uw diamantboringen tegen eerlijke prijzen. De hoogte van de prijs is uiteraard afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden. Wat we u in elk geval kunnen beloven is dat we alle klussen van begin tot eind perfect kunnen uitvoeren.

diamantboringen prijzen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een diamantboorklus en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen er voor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.Werkwijze

Wij vinden klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap belangrijk. Al onze betonboorders worden daarop geselecteerd. Zij hebben ruime ervaring in hun werk en zullen u altijd netjes en goed te woord staan. Wij doen ons best om zo goed mogelijk met u mee te denken over het uitvoeren van de klussen. Deze worden snel en zonder onnodige nevenschade uitgevoerd. Wij werken door heel Nederland, met vakmensen bij u uit de buurt. Daardoor zijn zij snel beschikbaar en scheelt het veel reistijd en reiskosten.

Diamantboringen

Diamant is de hardste stof die we kennen. Vanzelfsprekend is het daarom fijn om dit te gebruiken voor het werken in een andere harde stof: beton. Boren, frezen en zagen doen we vaak met gereedschap waar stukjes diamant het werk doen. Onze specialisten kunnen er perfect mee overweg en hebben ruime ervaring in het werken met diamantboren. Zij kunnen u helpen met boringen in alle soorten gesteente en gewapend beton. Gaten van elke diameter zijn feitelijk mogelijk. Ook voor het zagen van deuren, uitsparingen en trapgaten gebruiken we diamant op de zagen.

Prijzen

Het is lastig aan te geven hoeveel een klus u gaat kosten als wij hem voor u klaren. Uiteraard is dat volledig afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, het gereedschap dat er nodig is en de faciliteiten die er op de werkplek aanwezig zijn. Wij hanteren een starttarief van 150 euro. Kleinere klussen kunnen wij vaak voor dat bedrag al uitvoeren. Voordat de werkzaamheden starten sturen we u een offerte op maat. U ontvangt een factuur na afloop van de klus. Zo weet u van tevoren in elk geval waar u aan toe bent. Hieronder kunt u een indicatie krijgen van wat uw klus u ongeveer zal kosten.

Werkzaamheden

U kunt ons inschakelen voor bijna alle werkzaamheden met beton. Grofweg zijn onze werkzaamheden in te delen in 4 categorieën: betonboren, betonfrezen, betonzagen en beton slopen. Wij werken voor zowel aannemers als particulieren en mkb’ers. Klussen van alle groottes zijn voor ons mogelijk. Wat er voor u van belang is nemen we graag met u door.

<br />

Geïnteresseerd geraakt?

Hopelijk hebben we u geïnteresseerd gemaakt. We nodigen u in elk geval uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. We zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk wat van ons hoort. Op werkdagen is dit binnen 24 uur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

beton slopen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Inclusief afvoer van puin

 • Nauwelijks stofvorming

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid