4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Wij zijn hét betonsloopbedrijf van Nederland

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Voor alle sloopklussen van klein en middelgroot formaat is DeBetonboorder.nl hét betonsloopbedrijf. Met ruim ervaren personeelen een landelijk dekkend netwerk met zeer goede vakmensen kunnen we uw werkzaamheden meestal op korte termijn uitvoeren. Dit doen we tegen een eerlijke prijs en met een heldere service.

Specialist in sloopwerken

Slopen is zwaar en intensief werk. Bovendien is het ook fijn om te weten hoe een klus het best kan worden aangepakt. Daarom is het goed om sloopwerken door een gespecialiseerd bedrijf te laten uitvoeren. Het weghalen van een muur kan er in theorie voor zorgen dat ook het plafond verzwakt of het zelfs niet meer houdt. Bijvoorbeeld bij het slopen van een vloer kunnen muren los komen te staan. Wij helpen u graag met het voorkomen van dit soort taferelen. Het veilig houden van de werkzaamheden en de omgeving staat bij ons op de eerste plaats.

Net sloopwerk in uitvoering

Onze vakmensen laten de werkplek aan het einde van de klus netjes en bezemschoon achter. Het puin wordt verzameld op een afgesproken plaats. Tegen een meerprijs kunnen wij het puin overigens ook voor u afvoeren. Dat spreken wij dan graag van tevoren met u door. Om de werkzaamheden zo goed en snel als mogelijk te doen werken wij met het beste gereedschap. Daardoor zal een klus niet langer duren dan nodig. U kunt ons benaderen voor al het sloopwerk in en rond het huis. Wij werken zowel binnen als buiten. Bovendien zijn flexibel in onze werkzaamheden, van vloeren en muren tot schouwen en schoorstenen.

Het juiste gereedschap

Welke soorten gereedschappen wij precies gebruiken is afhankelijk van de werkzaamheden. Een gemetselde muur slopen is werk van een ander kaliber dan het uithakken van een stevige, tientallen centimeters dikke betonvloer. Het gereedschap dat wij gebruiken is meestal elektrisch. Daarvoor is uiteraard een stopcontact noodzakelijk. Op plaatsen waar geen stroom aanwezig is kunnen we een aggregaat regelen. Het is voor ons wel noodzakelijk om van tevoren te weten of dat nodig is. Mocht het beton echt hard zijn is een zogenaamde luchthamer noodzakelijk. De luchthamer wordt aangesloten doormiddel van slangen op een compressor ter grote van een auto. Op deze manier kan er op een veilige manier genoeg vermogen worden gegenereerd om het beton te verwijderen. Bij het slopen van gewapend beton zullen wij ook slijp apparatuur verzorgen.

Ervaren betonsloopbedrijf

Wij vinden het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd. Daarom hebben ons personeel en de vakmannen waarmee we werken ruime ervaring van in elk geval enkele jaren in het betonslopen. Behalve op basis van ervaring selecteren wij onze mensen ook op klantvriendelijkheid. U kunt er van op aan dat zij hun best zullen doen om zo goed mogelijk met u mee te denken over het uitvoeren van de klus. Uiteraard staan zij u vriendelijk te woord.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Bijkomstigheden bij slopen

Hoewel onze vakmensen er alles aan zullen doen om de nevenschade bij het slopen zoveel mogelijk te voorkomen kan een sloopklus vaak niet onopgemerkt voorbij gaan. Uiteraard zijn er soms zware gereedschappen nodig om een muur of een vloer los te krijgen. En dat gaat niet zonder geluid. Ook kan er afhankelijk van de werkzaamheden stofvorming optreden. Dit proberen we met behulp van water zoveel mogelijk te vermijden.

Transparante prijzen

Voordat wij starten met onze werkzaamheden hebben we de klus al geheel met u doorgenomen. Op basis van wat wij met u hebben besproken is u een richtprijs geboden. Zo weet u van tevoren wat de werkzaamheden zullen gaan kosten. Ons starttarief is 175 euro. Daarvan kunnen wij de kleinere werkzaamheden al uitvoeren. Klussen van wat grotere omvang zullen duurder uitpakken. Als de klus is afgerond ontvangt u van ons een factuur.

Debetonboorder.nl – wie wij zijn

Wij kunnen alle soorten betonwerk voor u als particulier of voor de aannemer regelen. Behalve als betonsloopbedrijf zijn wij ook in te huren voor betonborenbetonfrezenbetonzagen en, mocht u denken aan een heiklus, we kunnen ook koppensnellen. Voor alle werkzaamheden geldt dat wij ze betrouwbaar uitvoeren met eigen personeel of met iemand binnen ons landelijk dekkende netwerk. Hierdoor zijn we snel en zonder veel kosten bij u. Vaak kan er binnen enkele dagen na het eerste contact al een vakman bij u op de stoep staan.

Vrijblijvende contactaanvraag

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons werk of zou u meer willen weten over wat wij voor u kunnen doen of kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 24 uur contact met u hebben opgenomen.

FAQ

Voert een betonboorder het puin ook af?

Zeker! Wij kunnen met een puincontainer het puin meteen afvoeren en de locatie netjes opleveren.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon. Wel zo makkelijk.

Is het constructief verantwoord is om beton te slopen, kunt u helpen?

Zeker! Wij kunnen vaak aan de hand van foto’s al bepalen of een ingreep zomaar gedaan kan worden. Indien wij hierover twijfelen kunnen we dit eventueel laten doorrekenen door onze vaste constructeur.

Gerelateerde artikelen

Onze kracht

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project