Beton slijpen

DeBetonboorder.nl is de plek in Nederland waar u terecht kunt voor beton slijpen. Beton slijpen vraagt om secuur werk dat onze vakmensen perfect uit kunnen voeren. We komen graag met u in contact over de mogelijkheden.

beton slijpen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen er voor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.



Waarom beton slijpen?

Beton slijpen kan voor verschillende toepassingen handig zijn. Het ziet er in veel gevallen netjes uit. Het beton is namelijk mooi glad en egaal na het slijpen. In loodsen of garages kan het handig zijn omdat het prettiger rijdt en uiteindelijk ook meer grip geeft. Het vloeroppervlak dat onder de banden zit is immers groter dan bij een niet geslepen betonvloer. We kunnen het beton ook een kleur geven bij deze werkzaamheden.

Waar moet u rekening mee houden?

De werkzaamheden maken geluid. Het is goed om hiervan op de hoogte te zijn en ook eventueel de buren op de hoogte te brengen. De betonboorders zelf dragen gehoorbescherming. Daarnaast is het uiteraard zo dat de vloer vrij moet zijn van spullen en meubels. Alleen dan kan de vloer goed worden glad gezet. Tot slot komt er stof vrij bij de werkzaamheden. Kortom, deuren naar andere vertrekken kunnen dus het best dicht blijven. Deze nevenschade zal door onze mensen zoveel mogelijk beperkt blijven.

Waarom DeBetonboorder?

Wij werken snel en via duidelijke afspraken. Bovendien zijn we werkzaam door heel Nederland. Onze vakmensen kunnen vaak al binnen enkele dagen bij u aan de deur staan. Zij zijn vriendelijk en denken graag ter plaatse met u mee over de juiste uitvoering van de werkzaamheden. Vooraf bespreken we met u de prijs, zodat u bij de factuur achteraf niet verrast zult worden. DeBetonboorder.nl werkt door heel Nederland met speciaal geselecteerde vakmensen. U kunt ervan op aan dat u een prettige vakman in huis haalt.

 

Overtuigd geraakt van onze vakbekwaamheid? Of wilt u nadere informatie? Via onderstaand formulier komt u makkelijk in contact met ons. Wij beloven binnen 24 uur iets van ons te laten horen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

betonfrezen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid