Beton bewerken

Wij zijn hét adres als het gaat om beton bewerken. Er zijn meerdere redenen te noemen waarom het aan de orde is of zou kunnen zijn. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. De klussen die wij aannemen variëren van klein naar groot. Bovendien werken wij voor de particulieren, maar we vervullen net zo goed de wensen van een aannemer. Dit doen we klantgericht en voor een eerlijke prijs.

beton bewerken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.Beton bewerken

Het bewerken van beton kan nodig zijn vanwege de constructie, maar het kan ook een esthetisch doel hebben. In dat laatste geval is beton bewerken een klus waarbij anders met de klant wordt overlegd dan in het eerste geval. Wij doen ons uiterste best zo goed mogelijk bij de wensen aan te sluiten. Daar zijn we goed in.

Constructie

Als er beton gestort moet worden bij een constructie die al bestaat, is het vaak nodig het bestaande beton te bewerken. Het nieuwe beton hecht niet zomaar aan een al uitgehard onderdeel. Om de hechting beter en dus ook sterker te maken is beton bewerken nodig. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek over de juiste ‘behandeling’ van het bestaande betonnen onderdeel. Bij betonvloeren heet dit ‘opruwen’ of ook wel ‘boucharderen’.

Esthetisch doel

Als we beton bewerken met het doel dat dit in het zicht blijft heeft de klant vaak al een duidelijk beeld voor ogen. Hier luisteren we goed naar en we voeren dit zo mooi en net mogelijk uit. Graag denken we met u mee om het beton zo goed mogelijk achter te laten. Voorafgaand aan de klus bespreken we dit uitgebreid met u door. Ook de vakman die het werk uitvoert zal dit in nauw overleg doen.

Onze vakmensen

Wij werken met eigen personeel bestaande uit ervaren vakmensen. Van hen weten we zeker dat ze goed en net werk leveren en dat ze u klantgericht benaderen. We selecteren hen op ervaring en op omgang met klanten. Ze weten wat ze doen en zullen zich inspannen om zo goed mogelijk mee te denken over de juiste uitvoering van de werkzaamheden. Als zij klaar zijn is het beton uitermate geschikt voor verdere werkzaamheden. De werkplek wordt opgeruimd achtergelaten en het eventuele puin wordt verzameld op een daarvoor afgesproken plaats.

Goed gereedschap en net werk

Afhankelijk van de grootte van de klus kiezen wij het juiste gereedschap. Kleine oppervlakten kunnen we handmatig opruwen, maar voor grotere oppervlakten worden de machines uiteraard ook groter. Grof gezegd bestaan er drie soorten gereedschap waarmee we de verschillende klussen kunnen uitvoeren. Kleine oppervlakten slijpen we vaak. Bij wat grotere klussen gaan we het beton stralen. Als het gaat om grote vloeren gebruiken we vaak de zogenaamde ruwkar.

Eerlijke prijzen

Voordat we een vakman naar u toe sturen geven we u een gerichte prijsindicatie. U komt dan niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij nemen de werkzaamheden geheel met u door van tevoren om u advies te geven en een goede prijsopgave te maken. Ons starttarief is 150 euro, waarvoor we kleine klussen vaak al kunnen uitvoeren. 

Wij doen meer dan beton bewerken alleen

Behalve beton bewerken zijn wij gespecialiseerd in beton slopen, betonboren, betonzagen en betonfrezen. Wij werken met alle soorten gesteenten en beton. Kom hieronder vrijblijvend met ons in contact. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 24 uur een bericht terug.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

beton slopen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Inclusief afvoer van puin

 • Nauwelijks stofvorming

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid