Asfalt zagen

Wilt u voor uzelf of voor een klant laten asfalt zagen? De particulier, de MKB’er én de aannemer is bij DeBetonboorder.nl aan het juiste adres. Wij bieden een betrouwbare en klantgerichte service in heel Nederland. Wij werken tegen een eerlijke prijs. Maar wel met zeer ervaren vakmensen.

Asfalt zagen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Asfalt zagen

Asfalt zagen is specifiek werk. Het inzetten van het juiste gereedschap en daarbij weten hoe je dit moet bedienen is vaak al het halve werk. Daarbij is het van belang om te weten hoe diep er gezaagd kan worden. Wij kunnen zagen van 0 tot 75 centimeter diep. Ook willen we de lengte van de snede graag weten. Op basis daarvan kiezen we het juiste gereedschap. De machines die we gebruiken bij de diepste sneden zijn zeer fors. De zaagsneden kunnen we kaarsrecht en zeer secuur voor u maken.

Wanneer asfalt zagen

Het zagen van asfalt is vaak aan de orde bij het maken van detectielussen, aanpassingen aan tuin of weg, het optrekken van drempels of het aanbrengen van verhardingen in een berm.

Neveneffecten

Afhankelijk van de aard van de klus treden neveneffecten op. Asfalt zagen is net als beton zagen een luidruchtig karwei. Onze vakmensen dragen passende gehoorbescherming. Maar mochten er mensen in de buurt wonen of werken is het wellicht goed hen voorafgaand aan de klus te informeren over de geluidseffecten. Stofvorming wordt zoveel mogelijk tegengegaan door het gebruik van water. Aangezien deze werkzaamheden in de regel buiten gebeuren valt de waterschade meestal mee. Voor grote klussen is groot materieel vereist. Daarvoor moet ruimte zijn of gemaakt worden.

Na de werkzaamheden

Als de klus is geklaard ruimen onze vakmensen de plaats waar gezaagd is keurig op. Zij zorgen ervoor dat de schade achteraf zoveel mogelijk is beperkt en dat de werkplek bezemschoon wordt achtergelaten. Als er puin bij de werkzaamheden achterblijft wordt dit bij elkaar op een plaats gelegd die met u is afgesproken. In overleg kunnen wij dit tegen een meerprijs ook voor u afvoeren.

Benodigde voorzieningen

Bij kleinere klussen gebruiken we ook kleinere zagen. Vaak zijn deze afhankelijk van elektriciteit op de locatie. Apparatuur voor grotere asfaltklussen is minder afhankelijk van aanwezige voorzieningen. Mocht er geen elektriciteit aanwezig zijn is het handig als we dit van tevoren weten. Dan kunnen wij hiermee rekening houden en zelf een voorziening regelen via een aggregaat. Water wordt vaak ook gebruikt om de hoeveelheid stof bij het zagen te reduceren. Maar zeker zo belangrijk is water voor het koelen van de diamantzagen. Daarbij gelden dezelfde opmerkingen als bij de al dan niet aanwezige elektrische aansluiting. Indien nodig kunnen wij ook gereedschap kiezen dat werkt op een dieselmotor. Uiteraard zijn extra voorzieningen dan niet meer nodig. Voor een watertank kunnen we zorgen als die niet aanwezig is.

Meedenken met u

Heeft u een klus die te maken heeft met asfalt zagen? We denken graag met u mee over de juiste en beste oplossing. Onderaan deze pagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij laten zo snel mogelijk en op werkdagen uiterlijk binnen 24 uur van ons horen. We bespreken graag met u de werkzaamheden. Daarna besluiten we hoe de klus het best kan worden uitgevoerd. Natuurlijk laten we u ook vooraf de kosten weten.

Snelle service

Wij werken door heel Nederland met eigen personeel en ervaren vakmensen waarvan wij weten dat ze aan onze eisen voldoen. Daarmee leggen we de lat hoog voor onszelf en maken we de drempel laag voor onze klanten. In veel gevallen bedraagt de tijd tussen vrijblijvende aanvraag en levering slechts een paar dagen. 

Klantgerichtheid

Een van de punten die wij belangrijk vinden is optimale klantgerichtheid. Vanaf het moment van aanvraag doen wij onze uiterste best om zo goed mogelijk met u mee te denken over de uitvoer van de werkzaamheden. Dat vragen wij ook van onze vakmensen ter plaatse. Zij zullen u netjes en vriendelijk te woord staan en u altijd helpen de werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Daarbij houden ze ook rekening met eventuele beperking van nevenschade door geluid of stof. 

Eerlijke prijzen

Wij vragen eerlijke prijzen voor de werkzaamheden die wij verrichten. U krijgt hierin inzicht voordat wij een vakman naar u toe sturen. Als starttarief hanteren we een bedrag van 150 euro. Daar kunnen we kleine klussen al van doen. Voor uitgebreidere werkzaamheden komt het tarief uiteraard hoger te liggen. Wanneer de werkzaamheden zijn voltooid ontvangt u van ons een factuur.

Onze diensten

Hopelijk hebben we u kunnen interesseren in onze diensten. Behalve asfalt zagen richten wij ons ook op andere gesteenten en beton. Ook daarbij kunnen we u als geen ander van dienst zijn. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van betonboren, betonfrezen en beton slopen. Bij het plaatsen van een nieuw bouwwerk kunnen we u ook helpen met het koppensnellen. Neem hieronder geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden u uiterlijk binnen 24 uur.

Contact opnemen

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Onze prioriteiten

 • Vakmensen met ervaring

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Snelle service

 • Uitstekende klanttevredenheid