4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Daglicht Buis Installatie Beton

Een daglicht buis installatie beton brengt meer licht in donkere delen van uw huis. Dus zoekt u een manier om meer dag- of zonlicht naar binnen te brengen op moeilijk bereikbare plekken? Een buis met daglicht is dan de ideale keuze.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Wat is een daglicht buis installatie beton?

Een daglicht buis installatie beton is naast lichtstraten, lichtkoepels en platdakramen een mooie oplossing om meer licht in uw woning te krijgen. Een daglichtbuis is een reflecterende buis met speciale lenzen om het zonlicht zo effectief mogelijk op te vangen. Deze reflecterende buizen verspreiden het zonlicht met speciale diffusielenzen door de woonkamer of een andere ruimte in huis. Een daglichtbuis creëert met een relatief klein gat veel extra daglicht in huis.

Daglicht buis in groen dak
Keuken met daglicht buizen

Waarom een daglicht buis installatie in beton?

Een daglichtbuis is een relatief betaalbare oplossing om meer daglicht in huis te krijgen. Zo’n buis met daglicht is bijvoorbeeld goedkoper dan een platdakraam of een lichtstraat. Bovendien kunnen we de buis vaak plaatsen zonder extra constructieve ingrepen, bijvoorbeeld om het plafond te versterken. Dat drukt de kosten van een dag- of zonlichtbuis.

 

We kunnen de buis praktisch altijd plaatsen in een plat dak. Dus of u nu een dik of een dun dak heeft, het plaatsen van een daglichtbuis vormt bijna nooit een probleem. Ook zijn daglichtbuizen in het algemeen uit voorraad leverbaar. We kunnen uw daglichtbuis mogelijk nog deze maand in uw platte dak plaatsen!

Nadeel van daglichtbuizen: geen ventilatie

Een daglichtbuis kan helaas niet ventileren. Gelukkig zijn daar tegenwoordig prima alternatieven voor beschikbaar. Combineer de buis bijvoorbeeld met warmte-terugwinnende mechanische ventilatie. Dit type ventilatie is tegenwoordig al beschikbaar vanaf een paar honderd euro.

 

Tip: wilt u de buis combineren met ventilatie? Dat kunnen we bij DeBetonboorder.nl natuurlijk meteen voor u regelen. We brengen dan één offerte uit, met de totale kosten helder op een rij.

Daglichtbuis vanaf onder geboord door een betonnen dak

Waarom een daglichtbuis installatie in beton door DeBetonboorder.nl?

We zijn gespecialiseerd in de plaatsing en installatie van daglichtbuizen. Dat doen we van A tot Z, zodat u nergens omkijken naar heeft. Onze specialisten gaan er graag mee aan de slag.

 

We plaatsen de daglicht buis gewoon terwijl u thuis bent. Met speciaal gereedschap houden wij tijdens de installatie van een daglichtbuis vrijkomend stof en water goed onder controle. Bovendien zijn we vaak al binnen een paar weken beschikbaar. Dat betekent dat u binnenkort veel meer daglicht in uw (woon)kamer heeft.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Welke merken daglichtbuizen installeren jullie?

Wij hebben de expertise om zowel Intura daglichtbuizen als Velux, Solatube en Powerdaylight daglichtbuizen te installeren. Heeft u een ander merk aangeschaft of gevonden? Dan kunnen wij u hiermee vast verder mee helpen. Vraag dan graag naar de mogelijkheden!

Daglicht buis in bitumen dak

Wij doen meer dan alleen daglicht buizen plaatsen

Naast betonboorders leveren wij ook vakmensen voor klussen als het boren en installeren van dakdoorvoeren, het plaatsen van lichtstraten en dakramen in betonnen daken en kruipruimte ventilatie. Kijk voor onze andere werkzaamheden ook eens op onze werkzaamheden pagina. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Is het mogelijk om beton te boren in een bewoonde situaties?

Wij komen ontzettend veel bij particulieren over de vloer denken graag met u mee hoe we het beste de omgeving kunnen beschermen. U kunt contact opnemen op deze pagina.

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende disciplines van het bewerken van beton. We kunnen boren, zagen en frezen in beton. Geen beton is te hard voor ons.

Mijn situatie is afwijkend van de norm, kan er iemand met mij meedenken?

Dit is geen probleem! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor uw vragen en vinden het leuk om samen een oplossing te bedenken. Wij hebben mensen op kantoor met ervaring in de buitendienst en kunnen daarom net dat stapje extra zetten. Neem nu contact op!

Kan er iemand bij mij langskomen om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd kijken of we alsnog langs kunnen komen.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon. Wel zo makkelijk!