Betonzagen trapgat

Bent u toe aan een nieuw trapgat in huis? Of moet uw trapgat groter gemaakt worden? Betonzagen voor een trapgat is een specialistische klus. Behalve gebruik van het juiste gereedschap, is het ook van belang dat de constructie van vloer of plafond niet verzwakt.

Het zagen van een trapgat is uiteraard altijd op hoogte. Dat betekent dat er ook gevaar is op vallend puin. Reden te meer om deze werkzaamheden uiterst zorgvuldig of door een vakman te laten uitvoeren. DeBetonboorder.nl is dé specialist voor het betonzagen van een trapgat. Zowel grote als kleine klussen nemen we graag voor u aan.

Betonzagen trapgat

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Betonzagen trapgat

Voor het zagen van een trapgat hebben we vantevoren uitgebreid contact met u voordat we bij u aan de deur staan. Omdat verzwakking van de constructie op de loer ligt, bespreken we goed met u door wat er moet gebeuren. Soms kunnen we ook meekijken met een constructietekening van uw pand. Soms eist de Vereniging van Eigenaren van de woning dit ook van u. In sommige gevallen is ook een vergunning bij de gemeente vereist. Tot slot vragen wij u waar de leidingen lopen. Deze mogen uiteraard niet worden geraakt. Wanneer dit duidelijk is, kunnen we vaak binnen enkele dagen bij u op de stoep staan voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Gereedschap

Afhankelijk van het plafond werken wij met forse zagen. Vaak zijn dit diamantzagen. Deze zorgen ervoor dat wij moeiteloos om kunnen gaan met bijvoorbeeld hard gesteente of gewapend beton. Als het nodig is om de constructie te verstevigen, plaatsen wij stempels onder het plafond. Deze ondersteunen het pand tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden en oplevering

Vaak lukt het ons wel om een dergelijke sparing binnen een paar uur op te leveren. We beginnen met het gat zorgvuldig uit te meten, voordat we gaan zagen. Bovendien moet zoals gezegd de constructie waar nodig voldoende gestut zijn. Wij leveren de werkplek schoon aangeveegd op. Het vrijgekomen puin verzamelen we op een met u besproken plek. 

Wat is de prijs

De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van de klus die we moeten klaren. Ook is bijvoorbeeld de vraag of er stroom en water aanwezig zijn relevant. Beide kunnen we regelen, maar dat maakt de werkzaamheden wel intensiever. De prijs bespreken wij overigens wel van tevoren met u, zodat u niet voor verrassingen zult staan na afloop. Wij werken voor particulieren en voor aannemers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Betonzagen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid