Betonzagen prijs per meter

Bij ons betaalt u voor elke kleine en middelgrote klus in het betonzagen een prijs per meter die eerlijk is. DeBetonboorder.nl is de specialist in betonwerk door heel Nederland. Door middel van eigen personeel en een vast netwerk van ervaren vakmensen hebben we altijd een specialist bij u in de buurt. Dat maakt ons snel inzetbaar, betrouwbaar en u betaalt nooit teveel aan reiskosten.

Betonzagen prijs per meter

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

Specialistisch werk

Betonzagen is vakwerk. Ruime expertise en het gebruik van het juiste gereedschap kan erg veel tijdswinst opleveren bij de werkzaamheden. Maar het zorgt er ook voor dat er zo netjes en veilig mogelijk wordt gewerkt. Daarmee kunnen wij u helpen. Bestel via ons een vakman en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Naast betonzagen zijn wij er ook voor betonboren, beton slopen en betonfrezen.

Betonzagen prijs per meter

Het basistarief dat wij rekenen is 150 euro. Daarvoor kunnen we al een en ander voor u uitvoeren. Grotere of intensievere klussen zullen uiteraard wat duurder kunnen uitvallen. Daarom is het lastig van tevoren te bepalen wat betonzagen kost in prijs per meter. Wel bieden we u voordat de vakman naar u toe komt een richtprijs waarvoor wij de klus denken te kunnen klaren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Goede voorbespreking is het halve werk

Het is van belang dat wij van tevoren zo goed mogelijk een beeld hebben van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Zo weet de betonboorder welk gereedschap hij nodig heeft en zijn wij in staat een goede inschatting van de kosten te maken. Achteraf sturen wij u hiervan een factuur. Vooraf zullen we zo goed mogelijk met u meedenken over de beste oplossing. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zal de vakman dat ook doen. U staat in alle gevallen centraal.

Bestel een vakman

Overtuigd geraakt van onze diensten of wilt u eens nadere informatie vergaren over de uitvoering van uw werkzaamheden? Klik om een betonboorder te bestellen en wij nemen contact met u op. In veel gevallen kan er binnen twee dagen dan al een ervaren vakman bij u op de stoep staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Betonzagen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid