Kruipluik maken in beton

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partij voor het maken van een kruipluik? Bij DeBetonboorder.nl bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé experts op het gebied van het creëren van toegankelijke, veilige kruipluiken die perfect geïnstalleerd zijn. Onze ervaren professionals staan klaar om u te voorzien van een constructief goed geplaatst kruipluik.

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project

Waarom een kruipluik maken?

Een kruipluik biedt toegang tot de kruipruimte onder uw woning. De kruipruimte is belangrijk om in te kunnen voor inspecties aan het leidingwerk, onderhoudswerkzaamheden en het aanpakken van vochtproblemen. Tijdens verbouwingen is het natuurlijk ook fijn en makkelijk om nieuw leidingwerk door de kruipruimte heen te kunnen voeren. Dit bespaart zeker in de kosten ten opzichte van al het leidingwerk infrezen in de vloeren of wanden. Daarnaast maakt een kruipluik het mogelijk om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot leidingen en andere belangrijke elementen onder uw huis.

Waarom een kruipluik maken?​
Waar op letten bij het maken van een kruipluik?​

Waar op letten bij het maken van een kruipluik?

Een goed geplaatst kruipluik tast niet de constructieve draagkracht van uw vloer aan. Veel huizen hebben een balken-broodjes vloer, of ribcassettevloer op de begane grond. Bij dit type vloeren moet extra zorg gedragen worden tijdens het maken van een kruipluik. Wanneer er door een rib heen wordt gezaagd, of een balk van de balken broodjesvloer, dan kan dat verzakkingen van de begane grondvloer veroorzaken. Daarom is het wijs om voor dit soort constructieve werkzaamheden een professional in te schakelen.

Voordelen van een kruipluik

Het hebben van een kruipluik biedt vele voordelen. Het vergemakkelijkt toegang tot de kruipruimte voor reparaties en inspecties, wat kan helpen om toekomstige problemen te voorkomen. Zelf bij het boren van kruipruimte ventilatie is het handig om een kruipluik te hebben. Hiermee kunt u makkelijk in de kruipruimte om te controleren op vocht. Ook voor het bepalen van de positie van de gaten van de kruipruimte ventilatie is het heel handig

Voordelen van een kruipluik​

Wij zijn klantgericht

DeBetonboorder.nl richt zich op zowel de particulier en het MKB als op de aannemer en zoekt een geschikte vakman voor u uit eigen personeel. Hierdoor is het vaak mogelijk om op zeer korte termijn een klus te klaren. Ook is het voor ons belangrijk dat de zij onze klanten op een vriendelijk te woord staan. Waar het kan doen wij ons uiterste best zo goed mogelijk met u mee te denken over de beste uitvoering van uw werkzaamheden. We geven u van tevoren al een paar tips voor boren in beton en het maken van de ideale gaten door de doe-het-zelver.

Wij werken netjes

Uw boorklus wordt door onze vakmensen van begin tot eind verzorgd, zodat u nergens omkijken naar heeft. Behalve het boren van gaten zorgen we er ook voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Wij doen meer dan kruipluiken zagen alleen

Naast betonboorders leveren wij ook vakmensen voor klussen als beton slopen, betonzagenbetonfrezen en kruipruimte ventilatie. Ook voor koppensnellen kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard werken wij ook bij die werkzaamheden met dezelfde procedure en snelheid.

FAQ

Installeren jullie ook het kruipluik?

Als gewenst dan kunnen wij ook het kruipluik leveren en installeren! Wel is het zo dat wij niet de afwerking van de cement dekvloer meenemen in de werkzaamheden.

Hoeveel kost het installeren van een kruipluik?

Doorgaans kost de installatie van een kruipluik in een betonnen vloer tussen de €300,- en €500,- exclusief btw

Hoe lang duurt de installatie van een kruipluik?

De installatie van een kruipluik duurt doorgaans tussen de 2 en 4 uur.

Kan de installatie van een kruipluik altijd?

De installatie van een kruipluik kan nagenoeg altijd. Het is echter soms wel het geval dat het kruipluik om constructieve redenen een stukje verschoven moet worden vanaf de gewenste plek.