Klantbeoordelingen

Vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Ik heb vanmorgen een airconditioning laten plaaten. De heren van de betonboorder waren zeer correct, beleefd en hebben fantatisch werk geleverd. Ook hun werkplek netjes achtergelaten. Complimenten!

Professionals

★★★★★
5 5 1
De betonboorders zijn enthousiast en vooral kundig. Plezierig is de prijs kwaliteit verhouding. Iedere wens wordt van de lippen gelezen en snel vervuld. Van harte aanbevolen!

Top kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Snel, behulpzaam en niet duur.

Snel en duidelijk geregeld!

★★★★★
5 5 1
Op het laatste moment een betonboorder nodig (om 17 uur voor de volgende ochtend). Met een telefoontje was het gereld. Keurig optijd en een goede prijs. Bedankt!!

Wat handig!

★★★★★
5 5 1
Wat super handig om online zo'n snelle en goede service te kunnen bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader!!!!!

Dikke prima!

★★★★★
5 5 1
Alles soepel verlopen en vriendelijke mensen

Zeer Snel

★★★★★
5 5 1
De volgende dag al in huis, waardoor mijn keuken direct geplaatst kon worden !

Eenvoudig!

★★★★★
5 5 1
Het bestellen was heel erg eenvoudig! Binnen een paar minuten was ik klaar, waarna hij meteen de volgende dag voor de deur stond.

Verbouwing

★★★★☆
4 5 1
Tijdens de verbouwing hadden wij een aantal leidingssleuven en 2 gaten voor de afvoer nodig. Het was heel handig dat we online een specifieke dag aan konden geven.

Vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Hele vriendelijke jongen die bij mij het gat voor de afzuigkap geboord heeft. Hij was alleen iets te laat. Daarom geef ik vier sterren.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Snelle service ! zeker 5 sterren waard !

Goed

★★★★☆
4 5 1
Zoals beloofd! Op tijd en binnen budget. Zeker de moeite waard!

Keuken

★★★★★
5 5 1
Zonder deze geweldige service had ik het plaatsen van mijn keuken uit moeten stellen. Direct de volgende dag was de betonboorder bij mij thuis.

 Schrijf een beoordeling!

Naam
E-mail
Titel Beoordeling
Beoordeling
Inhoud Beoordeling