Klantbeoordelingen

Keuken

★★★★★
5 5 1
Zonder deze geweldige service had ik het plaatsen van mijn keuken uit moeten stellen. Direct de volgende dag was de betonboorder bij mij thuis.

Goed

★★★★☆
4 5 1
Zoals beloofd! Op tijd en binnen budget. Zeker de moeite waard!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Snelle service ! zeker 5 sterren waard !

Vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Hele vriendelijke jongen die bij mij het gat voor de afzuigkap geboord heeft. Hij was alleen iets te laat. Daarom geef ik vier sterren.

Verbouwing

★★★★☆
4 5 1
Tijdens de verbouwing hadden wij een aantal leidingssleuven en 2 gaten voor de afvoer nodig. Het was heel handig dat we online een specifieke dag aan konden geven.

Eenvoudig!

★★★★★
5 5 1
Het bestellen was heel erg eenvoudig! Binnen een paar minuten was ik klaar, waarna hij meteen de volgende dag voor de deur stond.

Zeer Snel

★★★★★
5 5 1
De volgende dag al in huis, waardoor mijn keuken direct geplaatst kon worden !

Dikke prima!

★★★★★
5 5 1
Alles soepel verlopen en vriendelijke mensen

Wat handig!

★★★★★
5 5 1
Wat super handig om online zo'n snelle en goede service te kunnen bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader!!!!!

Snel en duidelijk geregeld!

★★★★★
5 5 1
Op het laatste moment een betonboorder nodig (om 17 uur voor de volgende ochtend). Met een telefoontje was het gereld. Keurig optijd en een goede prijs. Bedankt!!

Top kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Snel, behulpzaam en niet duur.

Professionals

★★★★★
5 5 1
De betonboorders zijn enthousiast en vooral kundig. Plezierig is de prijs kwaliteit verhouding. Iedere wens wordt van de lippen gelezen en snel vervuld. Van harte aanbevolen!

Vakmanschap

★★★★★
5 5 1
Ik heb vanmorgen een airconditioning laten plaaten. De heren van de betonboorder waren zeer correct, beleefd en hebben fantatisch werk geleverd. Ook hun werkplek netjes achtergelaten. Complimenten!

 Schrijf een beoordeling!

Naam
Email
Review titel
Beoordeling
Uw review