Klantbeoordelingen

Zeker een aanrader!

★★★★★
Vriendelijke mannen die de airco netjes hebben geplaatst. Ben zeer tevreden!
- Lorenne

Zeker een aanrader!

★★★★★
Vriendelijke mannen die de airco netjes hebben geplaatst. Ben zeer tevreden!
- Lorenne

Super effiecient!

★★★★★
uitstekende communicatie aardige lui website is ook erg fijn en gebruiksvriendelijk. ga zo door 🙂
- Jordy

Zeer tevreden

★★★★★
Airco geplaatst naar volle tevredenheid. Nette en vriendelijke mannen! Tot ziens!
- van her Vid

Goeie Service

★★★★★
Nadat Sjoerd was langs geweest voor een extra ventilatiegat van onze kruipruimte trad er een probleem op met het hang/sluitwerk bij de voordeur. Was niet geheel duidelijk of dat door de boring kwam, maar het is gelijk opgelost door Sjoerd en een collega. Kortom: net bedrijf, goede service!
- Joël

Kruipruimte ventilatie

★★★★★
Ik had enige spoed met het laten aanbrengen van kruipruimte ventilatie voordat Tonzon de isolatie ging plaatsen. Ik werd gelijk teruggebeld door de betonboorder.nl die mij wilde helpen en mij ook alles netjes via de telefoon perfect kon uitleggen hoe zij dit gingen aanpakken. Binnen een week stond de monteur op de stoep. Deze man was zeer vakkundig , behulpzaam en netjes. Top geregeld debetonboorder.nl Heel erg bedankt
- Jim

Frezen

★★★★★
Wij hadden een aantal dingen die gefreesd moesten worden in onze woning (sleuf in betonnen muur voor tv, netwerk sleuf vloer en sleufje plafond). Maandag belden we en donderdag was het al geregeld! De man die dit kwam doen was super vriendelijk, professioneel en had echt goed werk afgeleverd. Aanrader!
- S. Hartsteen

Kruipruimte ventilatie

★★★★★
Zoek al maanden naar een betonboorder die een gat kon boren naar onze kruipruimte voor een betere airflow, veel bedrijven reageerden niet, langzaam of waren niet geinteresseerd. Na het vinden van de Betonboorder vrij snel een afspraak weten te maken met dit bedrijf. Waren flexibel in tijd en de prijs was prima. De airflow is verbeterd en wij helemaal blij!
- Marc van Raai

Zeer prettig!

★★★★★
Vandaag sjoerd op bezoek gehad voor het verlagen van 2 wandcontactdozen. Sjoerd weet wat ie doet, werkt hard en is een prettig persoon om in huis te hebben. Klus naar volle tevredenheid geklaard. Een aanrader dus!
- Sander

Sleuven

★★★★★
Op korte termijn perfect werk geleverd! Super service dat de sleuven in de muren gemaakt zijn en die er ook nog perfect uitzien. Ze denken echt in mogelijkheden! Echt een top bedrijf.
- Ronald Nouwen

Frezen en dozen boren

★★★★★
Netjes alle sleuven gefreesd en stopcontact gaten. Zeker aan te raden.
- Senol Emik

Verschillende Materialen

★★★★★
We hebben 6 gaten laten boren in diverse materialen. Zelfs in hout en composiet ging alles zeer voorspoedig zonder schade. Zeer tevreden met de werkwijze van dit bedrijf, werken netjes zorgvuldig en precies. Communiceren zeer goed. En laten alles netjes achter. Echt een aanrader!!!
- Richard Hendriksen

Vakmanschap

★★★★★
Ik heb vanmorgen een airconditioning laten plaaten. De heren van de betonboorder waren zeer correct, beleefd en hebben fantatisch werk geleverd. Ook hun werkplek netjes achtergelaten. Complimenten!
- Vincent

Vakmanschap

★★★★★
Ik heb vanmorgen een airconditioning laten plaaten. De heren van de betonboorder waren zeer correct, beleefd en hebben fantatisch werk geleverd. Ook hun werkplek netjes achtergelaten. Complimenten!
- Vincent

Mensen met een goed hart

★★★★★
Mensen met een goed hart
- S C

Gat afzuigkap

★★★★☆
Gat laten zagen in mijn geval ten behoeve van de afzuigkap. Er werd snel en netjes (stofvrij) gewerkt en gedacht in oplossingen toen bleek dat de beoogde locatie niet mogelijk was. Helaas wel een kleine schade aan de dakgoot, maar deze werd adequaat en kosteloos gemaakt, na welgemeende excuses.
- Harm Kuijpers

Wijnrek

★★★★★
Een betonboorder heeft voor mij gaten in een schuine muur gemaakt voor een wijnrek. Het ziet er netjes uit. Fijn dat ze niet alleen in de bouw werken maar ook dit soort klusjes komen doen. Het was snel klaar en goed prijs kwaliteitverhouding.
- P van Middel

Afzuiggat

★★★★★
Dit bedrijf heeft me goed geholpen met het zagen van een gat voor een afzuigkap. De service vooraf was goed, het was me duidelijk wat ik allemaal moest doen. De werkman was aardig en heeft snel werk geleverd. De prijs was me helder. Een aanrader.
- Maud Overbeek

Deurpsaringen

★★★★★
Voor mijn bedrijf ben ik aan het verbouwen en een nieuwe indeling aan mijn pand aan het geven. Via dit bedrijf heb ik een paar gaten laten zagen voor deuren. De gaten zitten er, de kozijnen konden daarna makkelijk worden geplaatst. Er is secuur gewerkt en ik ben tevreden over het resultaat.
- Natuurkampeerterrein De Duiventoren

BEAL MORTEX Badkamer slopen

★★★★★
Met 2 man sterk de BEAL MORTEX wanden in onze 2 jaar oude badkamer eruit gesloopt. Helaas bleek het BEAL MORTEX niet sterk genoeg voor de badkamer. De mannen hebben goed gewerkt en hebben zo waar mogelijk, netjes gewerkt.
- Patricia Plooijer

Professionals

★★★★★
De betonboorders zijn enthousiast en vooral kundig. Plezierig is de prijs kwaliteit verhouding. Iedere wens wordt van de lippen gelezen en snel vervuld. Van harte aanbevolen!
- Pim Wilkens

Top kwaliteit

★★★★★
Zeer tevreden. Snel, behulpzaam en niet duur.
- Jesse boerma

Snel en duidelijk geregeld!

★★★★★
Op het laatste moment een betonboorder nodig (om 17 uur voor de volgende ochtend). Met een telefoontje was het gereld. Keurig optijd en een goede prijs. Bedankt!!
- Innecs B.V.

Wat handig!

★★★★★
Wat super handig om online zo'n snelle en goede service te kunnen bestellen. Ik ben ook zeer tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader!!!!!
- Ineke beukers

Dikke prima!

★★★★★
Alles soepel verlopen en vriendelijke mensen
- Matthijs Schakel

Zeer Snel

★★★★★
De volgende dag al in huis, waardoor mijn keuken direct geplaatst kon worden !
- Yvonne

Eenvoudig!

★★★★★
Het bestellen was heel erg eenvoudig! Binnen een paar minuten was ik klaar, waarna hij meteen de volgende dag voor de deur stond.
- Fred Molenaar

Verbouwing

★★★★☆
Tijdens de verbouwing hadden wij een aantal leidingssleuven en 2 gaten voor de afvoer nodig. Het was heel handig dat we online een specifieke dag aan konden geven.
- Nick

Vriendelijk

★★★★★
Hele vriendelijke jongen die bij mij het gat voor de afzuigkap geboord heeft. Hij was alleen iets te laat. Daarom geef ik vier sterren.
- Tara

Geweldig!

★★★★★
Snelle service ! zeker 5 sterren waard !
- Ilene

Goed

★★★★☆
Zoals beloofd! Op tijd en binnen budget. Zeker de moeite waard!
- Corné

Keuken

★★★★★
Zonder deze geweldige service had ik het plaatsen van mijn keuken uit moeten stellen. Direct de volgende dag was de betonboorder bij mij thuis.
- gerard

 Schrijf een beoordeling!

Naam
Email
Review titel
Beoordeling
Uw review