4.9 Google reviews 085-0653017[email protected]

Gat voor rookgasafvoer houtkachel of palletkachel

Heeft u een gat nodig voor rookgasafvoer van uw houtkachel of palletkachel?
DeBetonboorder.nl is gespecialiseerd in het boren van gaten voor de rookgasafvoer van uw kachel. Onze betonboorders boren gaten op vakkundige wijze. Het boren van het gat voor een rookgaskanaal kan op twee manieren; door de muur en door het dak.

gat voor rookgasafvoer houtkachel of palletkachel

Gat voor rookgasafvoer door de muur

In het geval van een rookgasafvoer door de muur, wordt het rookgaskanaal vaak eerst door de muur geleid. Buiten wordt een geïsoleerd rookgaskanaal geplaatst, welke met verankeringen aan de gevel wordt bevestigd. Of de muur van steen of beton is maakt voor het boren niet uit, wij hebben de juiste gereedschappen om gaten te boren in muren van zowel beton als steen.

Advies nodig? Wij helpen u graag

Gat voor rookgasafvoer door het dak

Een andere optie is om het rookgaskanaal door het dak te laten lopen.
Het rookgaskanaal wordt dan door de vloeren naar boven geleid, en vervolgens door het dak. Een betonboorder boort dan de gaten door de vloer, en een dakdekker of timmerman werkt de doorvoer door het dak af.

Bent u op zoek naar een geschikte partij om de gaten voor de rookgasafvoer te boren voor uw houtkachel of palletkachel?
Met eigen personeel, veel ervaring en vriendelijke communicatie kunnen wij snel en vakkundig de gaten boren voor de rookgasafvoer.

Gat voor rookgasafvoer door de muur

In het geval van een rookgasafvoer door de muur, wordt het rookgaskanaal vaak eerst door de muur geleid. Buiten wordt een geïsoleerd rookgaskanaal geplaatst, welke met verankeringen aan de gevel wordt bevestigd. Of de muur van steen of beton is maakt voor het boren niet uit, wij hebben de juiste gereedschappen om gaten te boren in muren van zowel beton als steen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen of heeft u nog aanvullende vragen? Vult u dan het contactformulier in. Na het insturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen en offertes aanvragen is geheel vrijblijvend.

FAQ

Is het mogelijk om beton te boren in een bewoonde situaties?

Wij komen ontzettend veel bij particulieren over de vloer denken graag met u mee hoe we het beste de omgeving kunnen beschermen. U kunt contact opnemen op deze pagina.

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende disciplines van het bewerken van beton. We kunnen boren, zagen en frezen in beton. Geen beton is te hard voor ons.

Mijn situatie is afwijkend van de norm, kan er iemand met mij meedenken?

Dit is geen probleem! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor uw vragen en vinden het leuk om samen een oplossing te bedenken. Wij hebben mensen op kantoor met ervaring in de buitendienst en kunnen daarom net dat stapje extra zetten. Neem nu contact op!

Kan er iemand bij mij langskomen om de situatie te bekijken?

Omdat wij graag concurrerend willen zijn in onze prijzen proberen we dit te voorkomen. We proberen daarom altijd eerst met videobellen of met foto’s te kijken of wij een duidelijk genoeg beeld kunnen krijgen van de situatie. Mocht dit nou lastig zijn kunnen we natuurlijk altijd kijken of we alsnog langs kunnen komen.

Kunnen jullie een vrijblijvende offerte voor mij maken?

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Wij streven er ook naar om altijd een vaste prijs voor de werkzaamheden neer te leggen, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt de betaling bij u?

Wij sturen altijd achteraf een factuur via de email. Op de factuur staat ook een QR-code welke u kunt scannen met uw telefoon. Wel zo makkelijk!

Gerelateerde artikelen

Onze kracht

debetonboorder uitvoering

Deskundig

Wij werken enkel met ervaren vakmensen

debetonboorder transparante prijs

Transparant

U weet altijd waar u aan toe bent

debetonboorder snelle service

Snelle service

Op werkdagen binnen 24 uur contact

debetonboorder klanttevredenheid

Klanttevredenheid

Wij denken graag mee in uw project