Betonboorder voor particulieren

Wij zijn dé betonboorder voor particulieren. Zit u midden in een verbouwing of staat u op het punt te gaan verbouwen? Wilt u een sparing (gat) door uw wand of vloer? Of bent u juist opzoek naar een rond gat voor de doorvoer van een leiding of een heel andere klus met beton of steen in uw huis? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Wij als betonboorder voor particulieren en MKB’ers richten ons op klussen in heel Nederland. Ook u helpen wij graag met het klaren van klussen met beton. Hiervoor hebben wij hebben ons eigen ervaren personeel. Zodra die het te druk hebben of er een andere boorder bij u vlak om de hoek woont, dan schakelen wij die in! Met ons krachtige netwerk kunnen wij u in heel Nederland helpen bij betonwerkzaamheden.

betonboorder voor particulieren

Werkzaamheden

Verschillende werkzaamheden vereisen verschillende technieken. Wij zijn dé betonboorder voor particulieren. Wat betreft betonboren, betonzagen, betonfrezen en beton slopen. Ook bij het koppensnellen kunt u onze hulp inschakelen. Onze vakmensen kunnen overweg met alle soorten beton, harde gesteenten en gasbeton. Daarnaast voeren wij de werkzaamheden uit met het beste gereedschap en rekening houdend met stofreductie. Doordat wij netjes werken zijn er zo min mogelijk neveneffecten en is er zo weinig mogelijk rotzooi.

Meedenken

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij betonboorder voor particulieren zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze u goed te woord staan en kunnen omgaan met de kleinere klussen zoals de uwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met u mee hoe u het best geholpen bent. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door ons eigen personeel. Of een specialist bij u uit de buurt.

Prijs

Via een paar simpele stappen komt u met ons in contact. Wij nemen binnen een dag contact met u op en bieden een vrijblijvende offerte op maat aan, waarin wij u een eerlijke prijs offreren. Als deze prijs akkoord is kan de vakman in veel gevallen de volgende dag al bij u op de stoep staan om de werkzaamheden volgens afspraak te verrichten. Een offerte op maat of eventuele informatie vooraf vraagt u hieronder aan.

Bestel uw betonboorder

Meer informatie en gelijk bestellen?

Bestel uw vakman!

Deze en vele andere klussen voeren wij uit

 • Gat afzuigkap

 • Wegfrezen leidingen

 • Deur uitzagen

 • Afvoer boren

 • Schoorsteengat maken

 • Muurtje slopen

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Bestel uw vakman”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


Wat kunnen wij?

Betonboringen in alkmaar

Boren

Heeft u ergens in huis een gat nodig door een wand of vloer? De betonboorder boort stofvrij alle benodigde gaten voor u!

Meer info boren

Betonzagen alkmaar

Zagen

Bent u op zoek naar iemand die door steen en beton kan zagen? Bij de betonboorder zijn sparingen/openingen zo gezaagd!

Meer info zagen

Betonfrezen Alkmaar

Frezen

Wilt u uw leidingen netjes in uw muur wegwerken? De betonboorder is gespecialiseerd in het frezen van sleuven!

Meer info frezen

Slopen Alkmaar

Slopen

Is er iets dat gesloopt moet woren? De betonboorder bezit de juiste gereedschappen en laat het daarnaast netjes achter!

Meer info slopen


Contact opnemen

Voor de hulp van een betonzaagbedrijf of betonboorbedrijf zit u goed bij deBetonboorder.nl. Via ons kunt u rekenen op vakbekwame specialisten. Bestel direct een specialist voor betonboringen of een andere opdracht of neem contact met ons op als u nog met vragen zit. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op als uw formulier bij ons binnen is.