test

Innova 2.0 10HP Vertical

Productafbeeldingen innova monoblock airco vertical

Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter Monoblock air conditioning


Vraag uw offerte aan

Volledige installatie v.a. €423,50 (inclusief btw) Meestal binnen 10 dagen geinstalleerd

Levering door Itec, installatie door onszelfOmschrijving
Wat is een Monoblock
Specificaties
Installatie
Levering & Garantie
Omschrijving

Innova 10HP Vertical 

De Innova 2.0 Vertical Inverter 10HP maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk waar plaatsing van een conventionele airco met binnen- en buitenunit onmogelijk, onpraktisch, prijzig of onwenselijk is. Met de verticale versie van de 2.0 is de verscheidenheid van plaatsen en toepassingen waar de 2.0 monoblock airco toegepast kan worden nog groter geworden.

Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de Innova 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De Innova 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zo stil mogelijk en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco’s met buitenunit.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone, tablet of computer met de Innova App, hiermee kunt u het toestel vanuit een andere ruimte of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel of kantoorcomplex.

De Innova 2.0 maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblok airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.

De afmetingen van het toestel maakt de Innova 2.0 Vertical geschikt voor plaatsing waar geen enkele andere monoblock airco geplaatst kan worden, zoals tussen ramen of in een smalle erker of uitbouw.

De Innova 2.0 Inverter 10HP is geschikt om ruimten tot ca. 41m² (103m³) te koelen, afhankelijk van de omstandigheden.

Wat is een Monoblock

Wat is een monoblock?

Conventionele airco’s hadden een binnen- en een buitenunit. In de buitenunit zat de warmtepomp. Deze verwarmde de lucht buiten en koelde daarmee vloeistof. Deze vloeistof loopt door buizen naar de binnenunit waar de lucht gekoeld werd.

Bij de nieuwe monoblock airco’s zijn al deze processen in een apparaat geplaatst. Hierdoor vervalt de noodzaak om aan de buitenzijde de warmtepomp te plaatsen. Dit maakt de installatie in uw huis veel minder ingrijpend. Ook hoeft er dus geen lelijke buitenunit meer op het dak geplaatst  te worden.

De Innova monoblocks hebben alleen 2 gaten naar buiten nodig. Een inlaat, en een uitlaat. Als u van plan bent de airco ook te gebruiken om te verwarmen boren we kosteloos ook de condenswaterafvoer naar buiten.

Specificaties
Ontvochtingscapaciteit20 liter/dagMaximale luchtverplaatsing in koelmodus460 m3/uurLuchtdoorvoer460 m3/uurEnergie afgifte bij koelen2600 Watt (dual power)Energie verbruik bij koelen675 WattEnergie afgifte bij verwarmen2640 Watt (dual power)Energie verbruik bij verwarmen638 WattVoltage220-240 VType gasR410-aGeschikt voor ruimten tot maximaal41 m2Type compressorInverterC.O.P.3.10 W/WDiameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen162 mmE.E.R.2,72 W/WAfmetingen (mm, HxBxD)1398 x 500 x 185 mmEnergieklasse koelingAGarantie2 JaarGeluidsniveau32 – 45 dB
Installatie

Installatie

Wij kunnen u volledig ontzorgen in het leveren en installeren van de airco’s. Wij kunnen deze airco op alle verticale muren monteren, zowel betonnen als stenen muren. Ook kunnen wij u helpen met complexere installaties, zoals de installaties door een schuin dak met dakpannen. Indien er in uw situatie geen mogelijkheid is om gaten naar buiten te boren, is de Innova H2O mogelijk een goede oplossing voor u. Deze airco/warmtepomp wordt aangesloten op het waternet, waardoor er geen gaten naar buiten benodigd zijn.

Afmetingen
De Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter is 140 cm hoog en 50 cm breed. De ruimte die beschikbaar moet zijn aan de wand zal dus iets groter moeten zijn. Ook moet de airco zeker 6 cm horizontaal van de wand verwijderd zijn, en 12 cm van de vloer of het plafond. We zullen daarom met de installatie twee gaten van 15cm doorsnee door de wand boren. Deze zullen wij afwerken met stalen roosters. Een voorbeeld hiervan ziet u in de foto’s hiernaast. Optioneel kunnen wij ook de condenswaterafvoer met een extra gat naar buiten kunnen voeren. Hiervoor rekenen wij geen meerkosten. Installatie van de airco, inclusief montage van de roosters is mogelijk op elke etage. Wij werken altijd met stof en waterafzuiging, en laten altijd alles netjes achter.

Installatie dakpannen / complexere installaties
Wij kunnen ook de complexere installaties voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld installaties met een dakdoorvoer door dakpannen. Wij denken graag met u mee en zien deze installaties als een leuke uitdaging in ons werk. Mocht u hier vragen over hebben, ons team zit voor u klaar!

Levering & Garantie

Levering en garantie

De Innova airco’s kunnen wij aanbieden in samenwerking met ITEC-Luchtreiniger. Zij zullen formeel de airco leveren en in de garantie voorzien. Wij zullen de airco installeren. U hoeft hiervoor niet los thuis blijven, wij nemen de airco mee voor de installatie.

Als Innova-specialist heeft ITEC veel ervaring met de Innova toestellen en toepassingen. Zij hebben alle relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad. Ook kunnen zij bij uitval een leentoestel ter beschikking stellen.

Op de Innova geldt een garantietermijn van 24 maanden. Hiervoor zijn de garantievoorwaarden van ITEC-luchtreiniger van toepassing.

Gerelateerde producten

Innova 2.0 12 HP Inverter Monoblock air conditioning


innova png

Innova 2.0 12HP Elec Monoblock warmtepomp


innova png

Innova 2.0 15HP H20 Water/lucht warmtepomp


innova png

Innova 2.0 12 HP Vertical Inverter Monoblock air conditioning


innova png

Innova 2.0.12 HP Inverter Monoblock air conditioning


innova png

v.a. € 1.849,00

Innova 2.0 12HP Elec Monoblock warmtepomp


innova png

v.a. € 2.049,00

Innova 2.0 15HP H20 Water/lucht warmtepomp


innova png

v.a. € 2.249,00

Innova 2.0 12 HP Vertical Inverter Monoblock air conditioning


innova png

v.a. € 2.499,00

Shopping Cart