test

Innova 2.0.10 HP Inverter

Product afbeeldingen

Innova 2.0 10 HP
Inverter Monoblock air conditioning


Vraag uw offerte aan

Volledige installatie v.a. €423,50 (inclusief btw) Meestal binnen 10 dagen geinstalleerd

Levering door Itec, installatie door onszelfOmschrijving
Wat is een Monoblock
Specificaties
Installatie
Levering & Garantie
Omschrijving

Innova 10 HP

De 10 HP is onderdeel van de Innova 2.0 HP lijn, dit zijn zeer luxe en fluisterstille monoblock airco’s. Het design van de HP-lijn past perfect in een strak interieur. We kunnen deze eenvoudig voor u installeren in een nette en afgewerkte situatie. De Innova 10 HP is geschikt voor het koelen van ruimtes tot maximaal 41m². Dit is uiteraard afhankelijk van de isolatie van de ruimte, en de hoeveelheid ramen.

Verwarmen
Ook kan de airco gebruikt worden om te verwarmen door het koelproces om te draaien. Dit werkt echter maar tot een buitentemperatuur van +- 4°C. Indien u de unit structureel wilt gebruiken om te verwarmen raden wij u aan om voor de 12HP Elec te gaan.

Geluidsniveau van de airco
Waar de oude generaties monoblock’s nog bekend stonden om meer geluid te produceren dan conventionele split unit airco’s, is dat door het gebruik van traploze compressors en isolatiemateriaal bij de 2.0 lijn verleden tijd. Deze zijn aanzienlijk stiller dan de voorgangers. Het geluidsniveau is nu op vergelijkbaar niveau met de binnen unit van de split-unit airco’s.

Bediening van de airco
De toestellen zijn te bedienen met het bedieningspaneel op de airco, de afstandsbediening, maar ook via een app die u kunt installeren op uw smartphone of tablet. Hierdoor is de airco ook op afstand aan te zetten, zodat u altijd aankomt in een huis met de gewenste temperatuur. Ook is het met de app mogelijk om meerdere airco’s aan elkaar te koppelen. Dit kan handig zijn in bijvoorbeeld een hotel.

Afmetingen
De Innova 2.0 10 HP is 55 cm hoog en 101 cm breed. De ruimte op de wand waar de airco moet komen zal iets groter moeten zijn. De airco moet namelijk minimaal 6 cm horizontaal van de wand verwijderd zijn, en 12 cm van de vloer of het plafond.

Wat is een Monoblock

Wat is een monoblock?

Conventionele airco’s hadden een binnen- en een buitenunit. In de buitenunit zat de warmtepomp. Deze verwarmde de lucht buiten en koelde daarmee vloeistof. Deze vloeistof loopt door buizen naar de binnenunit waar de lucht gekoeld werd.

Bij de nieuwe monoblock airco’s zijn al deze processen in een apparaat geplaatst. Hierdoor vervalt de noodzaak om aan de buitenzijde de warmtepomp te plaatsen. Dit maakt de installatie in uw huis veel minder ingrijpend. Ook hoeft er dus geen lelijke buitenunit meer op het dak geplaatst  te worden.

De Innova monoblocks hebben alleen 2 gaten naar buiten nodig. Een inlaat, en een uitlaat. Als u van plan bent de airco ook te gebruiken om te verwarmen boren we kosteloos ook de condenswaterafvoer naar buiten.

Specificaties
Ontvochtingscapaciteit
24 liter/dag
Maximale luchtverplaatsing in koelmodus
460 m3/uur
Luchtdoorvoer
460 m3/uur
Energie afgifte bij koelen
2600 Watt (dual power)
Energie verbruik bij koelen
630 Watt
Energie afgifte bij verwarmen
2640 Watt (dual power)
Energie verbruik bij verwarmen
638 Watt
Voltage
220-240 V
Type gas
R410-a
Geschikt voor ruimten tot maximaal
41 m2
Type compressor
Inverter
C.O.P.
3,29 W/W
Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen
162 mm
E.E.R.
3,24 W/W
Afmetingen (mm, HxBxD)
555 x 1030 x 165 mm
Energieklasse koeling
A+
Garantie
2 Jaar
Geluidsniveau
26 – 39 dB
Installatie

Installatie

Wij kunnen u volledig ontzorgen in het leveren en installeren van de airco’s. Wij kunnen deze airco op alle verticale muren monteren, zowel betonnen als stenen muren. Ook kunnen wij u helpen met complexere installaties, zoals de installaties door een schuin dak met dakpannen. Indien er in uw situatie geen mogelijkheid is om gaten naar buiten te boren, is de Innova H2O mogelijk een goede oplossing voor u. Deze airco/warmtepomp wordt aangesloten op het waternet, waardoor er geen gaten naar buiten benodigd zijn.

Gaten in de wand
Met de installatie van de airco boren we twee gaten van 16cm doorsnee in de wand . Deze zullen wij afwerken met stalen roosters. Een voorbeeld hiervan ziet u in de foto’s hierboven. Als u de airco wilt gebruiken om te verwarmen raden wij aan een extra gat van 3cm voor de het condenswater te boren.  Bij de installatie rekenen wij hiervoor geen meerkosten. Installatie van de airco, inclusief montage van de roosters, is mogelijk op elke etage. Wij werken altijd met stof en waterafzuiging, en laten altijd alles netjes achter.

Installatie dakpannen / complexere installaties
Wij kunnen ook de complexere installaties voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld installaties met een dakdoorvoer door dakpannen. Wij denken graag met u mee en zien deze installaties als een leuke uitdaging in ons werk. Mocht u hier vragen over hebben, ons team zit voor u klaar.

Kosten installatie
Wij kunnen de airco bij u installeren vanaf €423,50 inclusief btw.  Als u wilt weten wat het specifiek in uw situatie kost kunt u de stappen doorlopen bij de “stel samen” knop hierboven.

Levering & Garantie

Levering en garantie

De Innova airco’s kunnen wij aanbieden in samenwerking met ITEC-Luchtreiniger. Zij zullen formeel de airco leveren en in de garantie voorzien. Wij zullen de airco installeren. U hoeft hiervoor niet los thuis blijven, wij nemen de airco mee voor de installatie.

Als Innova-specialist heeft ITEC veel ervaring met de Innova toestellen en toepassingen. Zij hebben alle relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad. Ook kunnen zij bij uitval een leentoestel ter beschikking stellen.

Op de Innova geldt een garantietermijn van 24 maanden. Hiervoor zijn de garantievoorwaarden van ITEC-luchtreiniger van toepassing.

Gerelateerde producten

Innova 2.0 12 HP Inverter Monoblock air conditioning


innova png

Innova 2.0 12HP Elec Monoblock warmtepomp


innova png

Innova 2.0 15HP H20 Water/lucht warmtepomp


innova png

Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter Monoblock air conditioning


innova png

Innova 2.0.12 HP Inverter Monoblock air conditioning


innova png

v.a. € 1.849,00

Innova 2.0 12HP Elec Monoblock warmtepomp


innova png

v.a. € 2.049,00

Innova 2.0 15HP H20 Water/lucht warmtepomp


innova png

v.a. € 2.249,00

Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter Monoblock air conditioning


innova png

v.a. € 2.299,00

Shopping Cart