Koppensnellen is ons specialisme

U kunt het koppensnellen met een gerust hart aan ons van De Betonboorder overlaten. Als u net een heikarwei achter de rug hebt en de heipalen moeten geprepareerd worden om aangesloten te worden op de rest van de fundering, dan zit u bij ons goed!

Koppensnellen is het bewerken van heipalen zodat de fundering op de geheide palen kunnen worden aangesloten. Onze vakmensen kunnen uitstekend bepalen hoe deze klussen het best aangepakt kunnen worden op basis van uw fundering en de toekomstige functie van het gebouw. Vraag hieronder direct een offerte op maat aan voor alle kleine en middelgrote klussen.

koppensnellen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd voor een eerlijke prijs!

Vrijblijvende offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.Wij leggen het koppensnellen graag aan u uit

Het deel van de heipaal dat boven de grond uitsteekt wordt afgebikt, zodat de bewapening die in de heipaal zit bloot komt te liggen. De bewapening blijft intact. Doordat de bewapening bloot gelegd wordt, kan deze worden vastgemaakt aan de toekomstige bewapening van de fundering van het gebouw dat er op wordt gebouwd. Daarmee vormt de fundering een massief geheel met de heipalen.

Wij werken met betrouwbare specialisten

Het afhakken van de bovenkant van een heipaal klinkt wellicht simpel, toch is koppensnellen absoluut vakwerk. De betonnen heipalen zijn erg hard en bovendien passen wij ons werk aan op het type gebouw dat zal verreizen.

Bovendien hebben wij het juiste gereedschap om goed en efficiënt door het harde beton heen te komen, zonder de bewapening te beschadigen. Dit gebeurt vaak met een zogenaamde sloophamer of drilboor. Het verzamelen van het puin dat er vanaf komt behoort standaard tot onze werkzaamheden. In overleg en tegen een meerprijs kunnen we het puin ook voor u afvoeren.

Vakmensen door heel Nederland

Aan onze vakmensen stellen wij hoge eisen. Zij worden op ervaring, netheid en klantgerichtheid geselecteerd. Dat betekent niet alleen dat zij precies weten wat er moet gebeuren om een klus goed uit te voeren, ze staan u ook nog eens netjes te woord. Waar dat gewenst is denken ook de vakmensen met u mee over een succesvolle uitvoering van uw werkzaamheden. Wij werken met gespecialiseerd eigen personeel. De vakman die voor u werkt is daardoor snel beschikbaar.

Wij kennen de verschillende toepassingen

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij een goede fundering en dat maakt het koppensnellen tot een specialistisch vak. Verschillende soorten grond stellen verschillende eisen aan de lengte en de dikte van de heipalen. Een woonhuis heeft een andere fundering nodig dan een flatgebouw van tien verdiepingen. Voor tal van gebouwen en grondsoorten zijn verschillende mogelijkheden. Dat wordt bepaald door de aard van de fundering en de grootte van de blootgelegde hoeveelheid bewapening. Elke heipaal vereist een iets andere aanpak. Wij weten precies welke het beste bij uw situatie past.

Koppen kraken of koppensnellen?

Koppen kraken gebeurt met behulp van een kraan. Die machine knijpt de heipaal kapot. Dat gaat veel sneller en is, mede daardoor, vaak goedkoper dan koppensnellen. Het probleem met koppen kraken is dat de gekraakte palen vaak niet meer aan kwaliteitseisen voldoen. En dus zijn ze vatbaarder voor problemen achteraf. Hierdoor worden de palen afgekeurd, waardoor er opnieuw moet worden geheid.

De handeling van het koppensnellen is vaak iets duurder dan die van het kraken van de koppen. Netto pakt de koppensnelmethode die wij gebruiken echter vaak goedkoper uit omdat de palen met deze techniek vrijwel nooit afgekeurd worden.

Wij werken persoonlijk en op maat

De vele toepassingen waarbij koppensnellen vereist is, vereisen ook telkens een aanpak op maat. Wij helpen u daar uiteraard graag bij. Bij het opmaken van een offerte nemen wij persoonlijk contact met u op om ervoor te zorgen dat wij zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de situatie bij uw klus. Het is fijn als we alles dan goed met u kunnen doornemen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag.

Type fundering

Elk type fundering is weer anders. Er kan gebruik gemaakt worden van andere soorten palen of de bewapening kan anders zijn. Hiervoor is elke klus uniek en daar passen wij onze werkwijze en materialen op aan. U kunt er dus van uit gaan dat wij per klus goed kijken wat er moet gebeuren en dat wij dit op de juiste manier uitvoeren.

Onze prijzen

Voordat wij onze werkzaamheden starten en een leverafspraak met u maken, geven we u een gerichte prijsindicatie. Wij bieden hiervoor een eerlijke prijs en zullen die duidelijk communiceren. Ons starttarief is 150 euro. Een deel van de werkzaamheden zullen we voor dat bedrag kunnen uitvoeren. Voor omvangrijkere klussen, waar koppensnellen vaak onder valt, zullen we uiteraard wel op een hoger tarief uitkomen. Als de werkzaamheden zijn afgerond ontvangt u achteraf van ons een factuur.

Bereken nu de prijs van uw klus op onze website.

Overige diensten

U kunt niet alleen voor koppen snellen bij ons terecht, wij bieden nog meer diensten aan. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Zoals u kunt lezen zijn wij specialist op het gebied van alles wat met beton te maken heeft. Bestel daarom vandaag nog uw betonboorder! Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Waarom De Betonboorder?

Op onze website kunt u heel gemakkelijk en voor een eerlijke prijs een betonboorder bestellen. Wij sturen altijd de beste mensen zodat uw klus sowieso goed uitgevoerd wordt. Als u een aanvraag indient, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Dit doen wij om de aanvraag goed door te spreken en zodat u de juiste vakman toegestuurd krijgt. De klus wordt dan door ons van begin tot eind uitgevoerd. U heeft nergens omkijken naar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

koppensnellen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • In heel Nederland

 • Specialisten

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid