test

Hoogwaardige, stille en energie-efficiente airconditioning/warmtepomp zonder buitenunit, nieuwste versie 2020

De Innova 2.0 Inverter 10HP maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk waar plaatsing van een conventionele airco met binnen- en buitenunit onmogelijk, onpraktisch, prijzig of onwenselijk is.

Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de Innova 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De Innova 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit.

Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone, tablet of computer met de Innova App, hiermee kunt u het toestel vanuit een andere ruimte of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel of kantoorcomplex.

De Innova 2.0 maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblok airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 2.0 Inverter 10HP is geschikt voor ruimten tot ca. 41m² (103m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Ontvochtingscapaciteit
24 liter/dag
Maximale luchtverplaatsing in koelmodus
460 m3/uur
Luchtdoorvoer
460 m3/uur
Energie afgifte bij koelen
2600 Watt (dual power)
Energie verbruik bij koelen
630 Watt
Energie afgifte bij verwarmen
2640 Watt (dual power)
Energie verbruik bij verwarmen
638 Watt
Voltage
220-240 V
Type gas
R410-a
Geschikt voor ruimten tot maximaal
41 m2
Type compressor
Inverter
C.O.P.
3,29 W/W
Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen
162 mm
E.E.R.
3,24 W/W
Afmetingen (mm, HxBxD)
555 x 1030 x 165 mm
Energieklasse koeling
A+
Garantie
2 Jaar
Geluidsniveau
26 - 39 dB

Wij kunnen u volledig ontzorgen in het leveren en installeren van de airco’s. Wij kunnen deze airco op alle verticale muren monteren, zowel betonnen als stenen muren. Ook kunnen wij u helpen met complexere installaties, zoals de installaties door een schuin dak met dakpannen. Indien er in uw situatie geen mogelijkheid is om gaten naar buiten te boren, is de Innova H2O mogelijk een goede oplossing voor u. Deze airco/warmtepomp wordt aangesloten op het waternet, waardoor er geen gaten naar buiten benodigd zijn.

Afmetingen
De Innova 2.0 10 HP is 55 cm hoog en 101 cm breed. De ruimte die beschikbaar moet zijn aan de wand zal dus iets groter moeten zijn. Ook moet de airco zeker 6 cm horizontaal van de wand verwijderd zijn, en 12 cm van de vloer of het plafond. We zullen daarom met de installatie twee gaten van 15cm doorsnee door de wand boren. Deze zullen wij afwerken met stalen roosters. Een voorbeeld hiervan ziet u in de foto’s hiernaast. Optioneel kunnen wij ook de condenswaterafvoer met een extra gat naar buiten kunnen voeren. Hiervoor rekenen wij geen meerkosten. Installatie van de airco, inclusief montage van de roosters is mogelijk op elke etage. Wij werken altijd met stof en waterafzuiging, en laten altijd alles netjes achter.

Installatie dakpannen / complexere installaties
Wij kunnen ook de complexere installaties voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld installaties met een dakdoorvoer door dakpannen. Wij denken graag met u mee en zien deze installaties als een leuke uitdaging in ons werk. Mocht u hier vragen over hebben, ons team zit voor u klaar!

Shopping Cart