Gaten boren in beton prijzen

Voor gaten boren in beton hebben wij eerlijke prijzen. Onze vakmensen bevinden zich in heel Nederland. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste specialist voor het uitvoeren van uw boorklus. Vrijwel elke klus in en rond het huis voeren we voor u uit. De kosten worden vooraf duidelijk met u doorgesproken. Omdat de vakman altijd bij u in de buurt woont betaalt u bij ons geen extra voorrijkosten. Ook is de betonboorder snel ter plaatse. Vaak zelfs al na een dag.

Gaten boren in beton prijzen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

Gaten boren in beton onze prijzen

Voor een standaardklus rekenen wij een minimumbedrag van 150 euro excl. BTW. Bij een wat uitgebreidere klus zal dat uiteraard iets meer zijn. Benieuwd wat gaten boren in beton bij u zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de werkzaamheden door te spreken. Een richtprijs zal u geoffreerd worden voordat de vakman bij u op de stoep staat. Achteraf ontvangt u een factuur.

Klantvriendelijk en klantgericht

Wij vinden het van groot belang dat u precies geholpen wordt zoals gewenst. De betonboorder die de gaten voor u komt boren heeft niet alleen ruime ervaring, hij zal u ook netjes te woord staan. Ook het contact vooraf zal duidelijk en secuur gebeuren. Na het boren van de gaten zal de vakman de werkplek netjes en volgens afspraak achterlaten. Omdat wij de klus van tevoren goed doorspreken weten we wat er moet gebeuren en ook dat kan aanzienlijk schelen in de prijzen.

Specialistisch vakwerk

Naast gaten boren in beton zijn wij ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen voor betonzagen, betonfrezen, beton slopen en koppensnellen. Wij voeren klussen uit in elk gesteente en met het beste gereedschap. Daarbij richten we ons onder meer op de particulier en het MKB. Maar ook werken we dagelijks met aannemers in heel Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Betonzagen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Alle soorten gesteente

 • Eerlijke prijs

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid