Beton schuren

Bent u op korte termijn op zoek naar een vakkundige betonboorder die uw betonvloer kan schuren, zodat hij in ere hersteld wordt en weer mooi blinkt? Of om ervoor te zorgen dat hij na het storten helemaal snaarstrak staat?

Dan bent u bij DeBetonboorder.nl op de juiste website beland. Wij zijn specialist in beton schuren. Het schuren van een betonvloer kunt u het best door een vakman laten uitvoeren. De betonboorders van deBetonboorder.nl zijn vakkundig en professioneel. Zij worden geselecteerd op hun ervaring in dit vak en natuurlijk ook op de manier van omgang met u als klant.
Wij werken door heel Nederland met eigen personeel. Er komt dus in alle gevallen een ervaren vakman die op een professionele manier uw betonnen vloer komt schuren.

beton schuren

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw klus netjes wordt uitgevoerd!

Offerte

Werkzaamheden

Zitten er vlekken of doffe plekken in uw beton vloer en wilt u deze laten schuren? Beton schuren is een tijdrovende klus die veel ervaring eist. De juiste ervaring, technieken en speciale machines zijn hierbij niet geheel onbelangrijk. DeBetonboorder.nl richt zich naast beton schuren voornamelijk op werkzaamheden die te maken hebben met al bestaand beton. Of het nou gaat om kleine of middelgrote beton gerelateerde werkzaamheden op het werk of bij u thuis, deBetonboorder.nl helpt u met deze werkzaamheden. Bent u een aannemer en zoekt u een betonboorder voor een grotere klus? Ook dan hebben wij een geschikte vakkundige betonboorder die uw betonvloer kan schuren, of een andere klus kan uitvoeren omtrent beton.
Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op!

Over de Detonboorder.nl

DeBetonboorder.nl is de website waarop u een betonboorder kunt bestellen die uw betonvloer kan schuren. Alle betonboorders die in dienst zijn van DeBetonboorder.nl gaan professioneel en vakbekwaam te werk. Heeft u een grote opdracht voor de betonboorders van de DeBetonboorder.nl, zoals het schuren van een betonvloer met een groot oppervlak? De mensen achter DeBetonboorder.nl denken altijd met u mee door bij grote opdrachten een voor u op maat gemaakte offerte op te stellen.

Wij doen meer dan beton schuren alleen

De betonboorder is naast beton schuren ook gespecialiseerd in allerlei andere werkzaamheden omtrent beton. Ook voor betonzagen, betonfrezen, het slopen van beton en koppensnellen bent u op de website van DeBetonboorder.nl op de juiste plaats. Doordat wij vakkundig eigen personeel hebben, kan de betonboorder snel bij u zijn.

Wilt u direct een betonboorder bestellen voor het beton schuren? Of heeft u een vraag of opmerking aan deBetonboorder.nl? Neem dan gerust contact op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt het?

 • Bestel

  Klik op de button “Vraag vrijblijvend een offerte aan”, vul uw gegevens in en beschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.


beton slopen

Onze kracht

 • 100% vakmensen

 • Inclusief afvoer van puin

 • Nauwelijks stofvorming

 • Flexibele service

 • Uitstekende klanttevredenheid