Bestel uw betonboorder!

Heeft u waar dan ook in Nederland een ervaren vakman nodig voor uw betonwerkzaamheden? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Binnen 24 uur nemen wij persoonlijk contact met u op.

In veel gevallen kunnen wij u in een paar simpele stappen een prijsindicatie geven. Ons starttarief is €150,- excl. BTW en voor dat bedrag kunnen we sommige klussen zelfs al uitvoeren.

Doordat wij voornamelijk met ons eigen personeel werken, kunnen we de kwaliteit en service waarborgen.


Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte.


Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer*

Adres (van de werkzaamheden)

Plaats (van de werkzaamheden)

Onderwerp*

Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de werkzaamheden*

Welke datum heeft uw voorkeur? (Optioneel)

 

Indien van toepassing graag één of meerdere foto's van de situatie (max 10 MB per bestand)


 

Hoe werkt het?

 

 • Gegevens

  Vul uw gegevens in en omschrijf de gewenste werkzaamheden.

 • Agenda

  Geef in het bestelformulier de gewenste datum voor de werzaamheden aan ons door.

 • Bevestiging

  Binnen 24 uur wordt er persoonlijk contact met u opgenomen om de afspraak en de prijs te bevestigen.

 • Uitvoering

  De betonboorder komt de door u opgegeven opdracht bij u uitvoeren!

 • Betalen

  Achteraf krijgt u een factuur die u indien wenselijk met iDEAL kunt voldoen. Een standaard opdracht is €150,- excl BTW.

Vakkundige Betonboorder

Wat vinden onze klanten?

 

Zeer tevreden

★★★★★
Airco geplaatst naar volle tevredenheid. Nette en vriendelijke mannen! Tot ziens!
- van her Vid

Goeie Service

★★★★★
Nadat Sjoerd was langs geweest voor een extra ventilatiegat van onze kruipruimte trad er een probleem op met het hang/sluitwerk bij de voordeur. Was niet geheel duidelijk of dat door de boring kwam, maar het is gelijk opgelost door Sjoerd en een collega. Kortom: net bedrijf, goede service!
- Joël

Kruipruimte ventilatie

★★★★★
Ik had enige spoed met het laten aanbrengen van kruipruimte ventilatie voordat Tonzon de isolatie ging plaatsen. Ik werd gelijk teruggebeld door de betonboorder.nl die mij wilde helpen en mij ook alles netjes via de telefoon perfect kon uitleggen hoe zij dit gingen aanpakken. Binnen een week stond de monteur op de stoep. Deze man was zeer vakkundig , behulpzaam en netjes. Top geregeld debetonboorder.nl Heel erg bedankt
- Jim

Frezen

★★★★★
Wij hadden een aantal dingen die gefreesd moesten worden in onze woning (sleuf in betonnen muur voor tv, netwerk sleuf vloer en sleufje plafond). Maandag belden we en donderdag was het al geregeld! De man die dit kwam doen was super vriendelijk, professioneel en had echt goed werk afgeleverd. Aanrader!
- S. Hartsteen

Kruipruimte ventilatie

★★★★★
Zoek al maanden naar een betonboorder die een gat kon boren naar onze kruipruimte voor een betere airflow, veel bedrijven reageerden niet, langzaam of waren niet geinteresseerd. Na het vinden van de Betonboorder vrij snel een afspraak weten te maken met dit bedrijf. Waren flexibel in tijd en de prijs was prima. De airflow is verbeterd en wij helemaal blij!
- Marc van Raai

Zeer prettig!

★★★★★
Vandaag sjoerd op bezoek gehad voor het verlagen van 2 wandcontactdozen. Sjoerd weet wat ie doet, werkt hard en is een prettig persoon om in huis te hebben. Klus naar volle tevredenheid geklaard. Een aanrader dus!
- Sander

Sleuven

★★★★★
Op korte termijn perfect werk geleverd! Super service dat de sleuven in de muren gemaakt zijn en die er ook nog perfect uitzien. Ze denken echt in mogelijkheden! Echt een top bedrijf.
- Ronald Nouwen

Frezen en dozen boren

★★★★★
Netjes alle sleuven gefreesd en stopcontact gaten. Zeker aan te raden.
- Senol Emik

Verschillende Materialen

★★★★★
We hebben 6 gaten laten boren in diverse materialen. Zelfs in hout en composiet ging alles zeer voorspoedig zonder schade. Zeer tevreden met de werkwijze van dit bedrijf, werken netjes zorgvuldig en precies. Communiceren zeer goed. En laten alles netjes achter. Echt een aanrader!!!
- Richard Hendriksen